Celeb

Szingliként indult az új év? Sebaj, ezek a hírességek átérzik a problémát

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.13 | 18:10

Van annál lehangolóbb, mint szingliként belevágni az új évbe? Csak hogy ne érezd magad olyan borzalmasan, megmutatjuk, hogy a celebhölgyek világában is ugyanilyen viharosak tudnak lenni a szerelmi viszonyok. Ha ők (többnyire) emelt fejjel vállalják szingliségüket, neked se kéne másképp tenned!

Nicki Minaj

Bizony, a 34 éves amerikai rapper/énekesnő és párja, Meek Mill már nem együtt köszöntötték az új évet. Minaj a Twitteren osztotta meg követőivel, hogy szingli, és most a munkájára fókuszál, amit nagyon szeretne már megosztani a rajongóival. Majdnem két évig voltak együtt, a szakítás pontos okára nem derült fény, de a közeli ismerősök szerint állandóan veszekedtek.

"Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala
Fotó: Getty Images / Mike Coppola

Angelina Jolie

2016 egyik legsokkolóbb sztárhíre egyértelműen a Jolie-Pitt válás híre volt, ami a semmiből verte a földre az igaz szerelemben hívőket. Hollywood álompárja a napokban nyilatkozott arról, hogy a gyerekek érdekében a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat. Állítólag a színésznő többek közt azért adta be a válókeresetet, mert elégedetlen volt azzal, ahogy Brad Pitt bánik a gyerekekkel.

Fotó: Getty Images / Alberto E. Rodriguez
Fotó: Getty Images / Alberto E. Rodriguez

Hilary Duff

A 29 éves színésznő és énekes öt hónapnyi együttjárás után nemrég szakított Jason Walsh-al. Az edzőként dolgozó pasit válása után ismerte meg, Mike Comrie hokijátékossal hat évig éltek együtt, egy közös gyermekük is született. Decemberben kaptak szárnyra a pletykák, miszerint Scott Eastwooddal randizgat, úgyhogy nem szomorkodott sokáig a szakítások után.

Fotó: Getty Images / John Sciulli
Fotó: Getty Images / John Sciulli

Demi Lovato

Lovato és Wilmer Valderrama tavaly, hat év után intettek búcsút egymásnak. Megmaradtak egymás legjobb barátjának, de mindketten beátták, hogy a kapcsolatukat be kell fejezni. Az egykori szerelmesek egyébként azon hírességek táborába tartoztak, akik minden áron védték kapcsolatukat a nyilvánosságtól, hivatalos eseményen csak elvétve bukkantak fel.

Fotó: Getty Images / Noam Galai
Fotó: Getty Images / Noam Galai

Bella Hadid

A húszéves amerikai modell és The Weeknd kapcsolata sem lett örökéletű, másfél évig voltak együtt, novemberben szakítottak. Az énekesről a napokban derült ki, hogy Selena Gomezzel randizgat, ezt több összebújós fotó is igazolja. Hadid nem nézi jó szemmel az eseményeket, azonnal ki is követte Instagramon Selena Gomezt, hogy kifejezze nemtetszését.

Fotó: Getty Images / Pascal Le Segretain
Fotó: Getty Images / Pascal Le Segretain

Lady Gaga

A tavalyi év elején még a legcukibb sztárpárként tündököltek, öt év után Taylor Kinney Valentin-napon megkérte az énekesnő kezét, ám esküvő helyett szakítás lett a nyári program. Azóta sem derült ki, hogy pontosan mi okozta a vesztüket, melyet Gaga egy megható Instagram-posztban közölt rajongóival.

Fotó: Getty Images / Stuart C. Wilson
Fotó: Getty Images / Stuart C. Wilson

Taylor Swift

Na ki az a szőkeség, akinek neve hallatán azonnal a szerelmi sokszögek jutnak eszünkbe? Az amerikai énekesnő Calvin Harrisnek mondott búcsút júniusban, néhány napra rá pedig már Tom Hiddleston oldalán látták vigasztalódni. Azonban az ő viszonyuk is kérészéletűnek bizonyult, alig pár hétig romantikáztak csak együtt. Már várjuk a szakítós balladát, amit a Hiddleston-viszony ihletett.

Fotó: Getty Images / Mark Davis
Fotó: Getty Images / Mark Davis

Fotó: Getty Images / Pascal Le Segretain


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló