Celeb

Lindsay Lohannek bejött a dubajozás, most saját szigetet tervez

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.15 | 10:45

Nem is olyan eszement ötlet egy kis darab szárazföldet építtetni arra a vízre.

Lindsay Lohan hullámvasútra emlékeztető élete már megint érdekes irányt vett: párkapcsolati fiaskók, drogügyek, bírósági jelenetek, majd muszlim hitre lépés is felmerült már a részéről, most éppen egy ígéretesnek tűnő projektbe vágná a fejszéjét.

Ha ez összejön, akkor az 31 éves amerikai színésznő/modell nevét talán az utókor pozitív kontextusban fogja majd emlegetni – ugyanis jelenleg azon dolgozik, hogy egy saját szigetet építsen Dubaj partjainál.

Pár napja egy tévéinterjúban kottyintotta el, mit tervez, de még mielőtt lemondóan legyintenénk, gondoljunk jobban bele: van a sokszorosan bukott sztár ötletében némi logika.

Most Dubajban él

Egor Tarabasov nevű vőlegényével tavaly szakított, egy év jegyesség után. Nyáron mentek szét, ekkor tette át székhelyét Lohan az arab országba.

Külföldi éjszakai klubokban tulajdonos

Két görög bár üzemeltetésében is részes: az egyik Athénban, a másik Mykonos szigetén található.

Szeret külföldön élni

A színésznő szerint jó dolog, ha Amerikán kívül van az otthona. A Közel-Keletet megkedvelte, szerinte sokkal nyugodtabbak arrafelé a mindennapok. Lakott már New Yorkban és Los Angelesben is, de londoniként is kipróbálta magát, ahol a lesifotósok már nem annyira rámenősek.

Brit tévéműsorokat vállal be

Egy londoni sitcomban szerepelt legutóbb, melynek Sick Note a címe. Amint leforgatta a jeleneteit, húzott is vissza Dubajba.

Mindenesetre fura elképzelni egy általa dizájnolt földdarabot, mely a Perzsa-öbölbeli Világ-szigetek közt kapna helyet. A világtérképet formázó, mesterséges szigetcsoport új tagja szerényen csak a Lohan nevet viselné, és egyelőre a TV Overmindnak sincs fogalma, mi fog pontosan helyet kapni rajta. Mindenesetre még kár volna ide utazást szervezni, de ha valaki Dubajban fordul majd meg, akkor talán érdemes lesz oda is kilátogatnia.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.