Celeb

“Ózdi hülyegyerek” – Puzsér Róbert emberesen kiosztotta Majkát

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.15 | 07:18
  • trendindex: 25

Óriási szájkarate alakult ki Puzsér Róbert és Majoros Péter között az Index felületén.

Kép: MTI

Az egész azzal kezdődött, hogy Majka nem tudott szó nélkül elmenni Puzsér Puskás Petiről alkotott véleménye mellett, és visszaszólt neki:

Neked mi is a munkád pontosan?

Na, erre aztán olyan válasz jött, hogy a falak is beleremegtek:

“Attól tartok, félreérted a helyzetet. Nem próbálom megreformálni a közízlést, csak leírom a véleményem az engem irritáló jelenségekről. Többek közt arról,

AMIKOR EGY ÓZDI HÜLYEGYEREK EGYIK NAP GENGSZTERKÉNT TESZI AZ ESZÉT, MÁSNAP MEG A HAVERJÁT ORSZÁG-VILÁG ELŐTT KOKAINOZÁSSAL VÁDOLJA MEG.

Meg arról, amikor ugyanez a tenyérbe mászó, műmájer gyökér egyszer nagy pofával elküld a πcsába mindenkit, aki nem figyel a távolságtartásra és sétálni merészel a természetben, két hétre rá meg már a haverjaival focizik, és nyilvános fotón ölelkezik, hiszen ő akkora nagy ember, hogy ezt is megteheti, ha már megunta a szorongató bezártságot az úszómedencés villájában. Na meg arról, amikor ugyanez a Magyarország szégyene a saját felelőtlensége nyomán ágynak esik, és van pofája reality-élményt gyártani abból, amint fertőző betegen hazaszökik a kórházból, hogy az ostobasága nyomán már másnap visszakerüljön oda. Meg hát azt is szóvá teszem, bocs, amikor ugyanez az arcoskodó vamzer a követőinek, köztük számos kiskorúnak szerencsejátékot népszerűsít, miközben hiphop-gengszterizmusát a következő hakniig félretéve a legigénytelenebb kereskedelmi tévéműsorokban porondmesterkedik.”

Puzsér azt is ráolvasta Majkára, hogy csekély teljesítménnyel kaszál nagyot, illetve úgy lett híres, hogy egy valóságshowban lepippantotta egy pornószínésznő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.