Celeb

Ki nem találnád, az emberek melyik hírességgel szexelnének legszívesebben

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.01 | 16:22

Gyerekes játéknak tűnhet arról beszélni, hogy ki melyik hírességgel feküdne le legszívesebben, de azért elárul valamit a szexuális fantáziáinkról. Meglepő kutatás készült egy meglepő megbízónak.

Nem, nem valami társkereső vagy randioldal készíttette a felmérést, hanem SleepCupid nevű, matracokat árusító cég. Elég nagy mintával, állítólag 6000 ember megkérdezésével, igaz, számos ország vágyai szerepelnek benne, vagyis nem biztos, hogy teljesen reprezentatív. Mindenestre érdekes.

Kezdjük az Egyesült Államokkal. A női celebek közt ki más állna az élen, mint maga Kim Kardashian, a NŐ, aki újra divatba hozta a nagy feneket. A második helyen álló Scarlett Johansson is teljesen érthető, a harmadik helyen viszont némi meglepetésre Mila Kunis végzett.

A férfiak közül Amerikában – természetesen – George Clooney áll az élen, Johnny Depp a második és bombameglepetésként Denzel Washington lett a harmadik.

americanceleb

Nagy-Britanniában sem született olyan nagy meglepetés az első helyen: a brit férfiak Kate Middletonnal, vagyis Katalin hercegnővel szeretnének ágyba bújni. A második helyen Emma Watson áll (nem kell rosszra gondolni, ő már nem a kis Hermione, hanem felnőtt nő), a harmadik pedig Kelly Brook egykori modell és színésznő.

A brit nők szexuális fantáziáinak élén szinte természetes, hogy Harry herceg áll, és David Backham második helye sem meglepetés. A harmadik helyezett Orlando Bloom nevére viszont kicsit felhúztuk a szemöldökünket.

britishceleb

Sajnos Európa többi részét egyben kezeli a felmérés (bezzeg Új-Zélandon külön is megcsinálták!), ezért nem biztos, hogy minde híresség ismert nálunk. A női celebek közt az ukrán modell és színésznő, Olga Kurylenko végzett az élen, bombameglepetésre a második a 2010-es Miss Hungary, Babinyecz Tímea lett. Azt sem tudjuk igazán, mitől celeb (táncot tanít manapság Szegeden), az pedig igazi rejtély, hogy előzhette meg a Victoria’s Secret svéd modelljét, Elsa Hoskot.

Az európai nők – a felmérés szerint legalábbis – legszívesebben Michiel Huisman holland színésszel bújnának ágyba, őt egy spanyol férfimodell, Andrés Velencoso követi. A harmadik helyen a portugál sztárfocista, Cristiano Ronaldo áll, amit értünk is valahol, meg nem is.

europeanceleb

A felmérés és a képek is innen származnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló