Celeb

Sarah Jessica Parker eléggé összetört, miután Kim Cattrall azt nyilatkozta, hogy köztük sosem volt barátság

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.02 | 18:17

Minden barátságban akadnak hullámvölgyek, a sztárok körében is. A Szex és New York két sztárja, Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall már hónapok óta civakodnak, az egész onnan indult, hogy Cattrall nem szeretne harmadik filmet is forgatni a csapattal.

Sarah Jessica Parker a Watch What Happens Live vendége volt a napokban, ahol többek közt Divirce című új sorozatát is promózta. Természetesen felmerült egykori kolléganőjével való viszonya is, Andy Cohen arra volt kíváncsi, mit érzett akkor, mikor Kim Cattral azt állította, hogy ők sosem voltak barátok.

Összetört a szívem. Állandóan erről beszéltem, mert nagyon felzaklatott a dolog, én nem ilyennek ítéltem meg a kapcsolatunkat. Szomorú, de valahogy mégis úgy gondolom, hogy összeköt minket ez az élmény. Munkának indult, de közel kerültünk egymáshoz, hiszen évekig dolgoztunk együtt.

Kim Cattrall tavaly nyilatkozta, hogy ő és Sarah Jessica Parker sosem voltak igazi barátok, inkább csak kollégák, és ez így volt egészséges. Azt is kijelentette, hogy amennyiben a Szex és New York-filmek harmadik részt kapnának, ő nem vállalja Samantha Jones szerepét.

Sarah Jessica Parker On Kim Cattrall’s Diss | WWHL

Actress Sarah Jessica Parker talks about how she felt when her “Sex and the City” castmate Kim Cattrall said on Piers Morgan that she and SJP were colleagues, not friends.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Leeshet ma az első hó!
  • szerző:nuus
  • 2022. 11. 17.