Celeb

Rémes vagy zseniális lett a Super Bowl alatt bejátszott Jason Momoa-reklám?!

  • Szerző:nuus
  • 2020.02.03 | 14:18

A Rocket Mortgage 2020-as hirdetése után már nem tudunk ugyanúgy nézni Aquamanre.

Nem gondoltuk volna, hogy a 2020-as Super Bowl legfelkavaróbb pontját ennyi dráma-királynő közt Jason Momoa fogja hozni…


Ám február 2-án egy világ omolhatott össze Aquaman rajongói számára.


Az NFL kupadöntő közvetítésébe ékelődő reklámok mindig is különös jelentőséggel bírtak – idén a Rocket Mortgage hirdetése volt az, ami nagyon ledöbbentette a nézőket. Az előre beígért, habfürdőző álompasi helyett sok minden mást kellett lenyelni.


A DC hínárhajú szuperhőse, aki már Khal Drogo-ként is megdobogtatta a női szíveket, most olyan oldalát mutatta meg, amit még emésztenünk kell:

Ez az egyetlen hely, ahol a biztonsági őrömet sem kell becsapnom. Itt lazulok el igazán, és érzem jól magam a bőrömben.

mondja Momoa, aki egy hollywoodi luxuslakást közelít éppen meg. Belépve az ajtón egyből elkezd vetkőzni, majd egy váratlan húzással lekapja magáról a karizmait, és aránytalanul sovány végtagokat enged láttatni.


Ha ez még nem volna elég: megszabadul hasizmától és kigyúrt felsőtestétől is. Majd a kanapéra huppanva, legendás loboncától is búcsút vehetünk. Később párja, Lisa Bonet is felbukkan a súlyzóknál, aki aranyos – ám a sokkot ez még nem tompítja.


A jelzálogokkal foglalkozó ingatlancég miatt mindörökre megsérült az a kép – illúzió – amit a 40 éves, sármos színészről kialakítottunk.

Amivel a traumát oldhatjuk talán, az egy négyperces werkfilm, mely lerántja a leplet a trükkfelvételekről. Plusz egy kimaradt jelenetet is kapunk: neje segít madárcsontú párjának kibontani egy üveg savanyúságot, teszi hozzá a Bustle.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló