Celeb

Jason Momoa magánélete bizony elég bizarr

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.26 | 13:48
  • trendindex: 2

Az még hagyján, hogy 12 év van köztük, de hogy az elődjével is haverkodjon?

Khal Drogoként ügetett be ez a jóképű csődör rengeteg nő vágyálmaiba – ám sajnos a Trónok Harcából hamar kihullott Jason Momoa, akit mostanában inkább szigonnyal a kezében látunk.

via GIPHY

Az Aquaman megszemélyesítőjéről tudni lehet, hogy macsós külseje ellenére boldog családapa, és hogy egy elvált asszonyt vett el, aki jóval idősebb is nála.

 

View this post on Instagram

 

I felt like a KING last night. Because of you my love. So honoured to attend and present at the Oscars. To meet so many talented artist congratulations to every nominee all these amazing films @helenmirren i love you such a honour to stay by your side Also love to send my deepest aloha to @karllagerfeld RIP @silviaventurinifendi @jeanneyangstyle for taking my pink velvet scrunchie and turning it into a suit. Unko KARL your a legend. Mahalo for my first suit And to all my insta homies who always make me the coolest jewelry. Love my rings @bookofalchemy @intothefirejewelry @judicael_sacred_skulls @richardbaggettstudios @leroyswoodentattoos @king_baby_studio @hoboshane @red_rabbit_ia and so many more. Cheeeeeeefuknhuuuuuuuuuu #hhrajahhh. #pinkonpink. Aloha j

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

A kapcsolatukba Lenny Kravitz kislányával érkező Lisa Bonet még két gyerkőccel ajándékozta meg Momoát. Nem csak 12 év a különbség köztük, de méretbeli eltérés is akad bőven: a 39. évét taposó hawaii óriás 193 centiméterrel magasodik az 51 éves, 157 centis hölgye fölé.

 

View this post on Instagram

 

LEGEND good times with the cuzzy bro @taikawaititi Can’t wait to make art with you. So much respect. Aloha j

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Nem szokványosan kerültek össze: Bonet a The Cosby Showban alakította a szabadszellemű Denise Huxtable szerepét, aki már extrém megjelenésével is bevonzott számos rajongót. Ez történt jövendőbelijével is, aki a képernyőre tapadva bámulta a vagány csajt, nyolcéves (!) korától kezdve. James Corden műsorában mesélte el, hogy otthon ezt hangoztatta:

Anyu, én ezt a nőt akarom! Egész életemben utána fogok futni, amíg csak az enyém nem lesz!

De szerencsére ivaréretten már úriemberként közelített, nem pedig rámenős sztalkerként. Mindezt a nagy őrületét a második közös babájuk születése után vallotta meg Lisának.

via GIPHY

2007 óta „feleségeként” hivatkozott párjára, ám nász nem köttetett, egészen 2017 őszéig. A kaliforniai Topangában található otthonukban kötötték össze hivatalosan is az életüket.

Végre a családjainkkal is megünnepeltük a szerelmünket.

– kommentelte a frigyet a hűséges férj, aki a Trónok Harcában nem mást, mint Emilia Clarke-ot tehette magáévá.

 

View this post on Instagram

 

So proud of you @emilia_clarke I love u with all my heart Aloha Drogo

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

2004-ben, egy Los Angeles-i jazzklubban futottak össze először Lisával személyesen, ahol Momoa is és a színésznő is a barátaival időzött. Mikor bemutatták őket egymásnak, azonnal felszikrázott valami. A férfi felajánlotta, hogy a hotelbe fuvarozza álmai asszonyát. Beugrottak egy bárba, ahol Momoa kukoricakását evett, Lisa viszont Guinness sört rendelt. Azóta ez a férfi kedvenc márkája.

Abban a pillanatban elragadott a szerelem. És nem futott el, mint ahogyan azt sok más pasi tette volna. Konkrétan felszedett, és a vállára dobott fel, akárcsak egy ősember a nőstényét.

– meséli Bonet.

Me Momoa, You Bonet!

akárcsak a Tarzanban. És tényleg igazi nonkonformisták, azóta is kőkorszaki stílusban élnek: Bonet 2014-ben ismerte el, hogy nincs jelen a közösségi médiában.

Egyszerűen a Facebook nincs a radaromon.

A gyerkőcök se néznek tévét, hogy a fantáziaviláguk ne korlátozódjon le. A szülők a Saturday Night Live-ot viszont nem hagynák ki – számítógépen pörgetik az aktuális részt, popcornnal a kezükben.

Na és Lenny Kravitz? Bonet nagylányának apja a híres zenész, aki az Éhezők viadalában is felbukkan. Szoros köztük a kötelék, már csak Zoe miatt is. Például a hálaadást együtt szokták tölteni. Még a vörös szőnyegen is van, hogy a két férfi együtt mutatkozik Lisa oldalán. A 2015-ös MET gálán pedig Zoe-t az apja vezette fel.

A legjobb barátok maradtunk. Egy nagy, boldog család a miénk, Momoával együtt. Gyönyörű így együtt lennünk!

– mesélte Kravitz.

 

View this post on Instagram

 

I love u wifey. #Pinkonpink. #lookgood

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Zoe is megerősíti, hogy apja és Momoa jóban van:

Amíg egy szobában bírnak tartózkodni, szeretetben, addig ez totál egészséges dolog.

Furcsa közös tetoválásaik vannak – Momoa, Bonet és még Zoe is ezt a feliratot viseli az alkarján:

Etre toujours ivre.

ami annyit tesz, hogy „legyél mindig részeg”. Hogy itt nem a sörről van szó, az több, mint valószínű, inkább a mámoros állapot lehet a megfejtés. Charles Baudelaire francia költőtől származik a sor, aki több opciót is feldob: bor, költészet vagy erény, egyre megy. Csak bódulj be…

 

View this post on Instagram

 

Happy new year everyone. Time to relax for a week. ???. Aloha j

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Már Bonet személye is alkalmas tudatmódosításra:

Ő egy igazi angyal. Lenyűgöző. Isten áldja meg! Mindenen átlát, és mégis elfogad engem, pedig sok marhaságot követtem el már.

A felesége szexjeleneteit nem szívesen látja: tisztában van azzal, hogy ez csak munkaköri kötelesség. Lisa legyűrte viszont Khal Drogo hasonló szereplését, pedig Momoa le akarta beszélni arról, hogy megnézze a sokak által erőszakosnak tartott, HBO-sorozatbeli közösüléseket.

Csak megkapta az évadot dvd-n, és lenyűgözte, amit látott. Büszke volt rám: egész éjjel fennmaradt, hogy befejezze.

 

View this post on Instagram

 

YouTube HAKA. Link in bio. Aloha j

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

A 2007-ben született lányuk a Lola Ioani nevet kapta, ami királyi sólymot jelent. Két évvel később született a fiuk: Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha. A kacifántos név tartalmazza a harcos, a erő, az eső és a sötétség kifejezéseket is.

via GIPHY

Apropó, erő – Momoát sokan izomagyként könyvelik el. Pedig 19 évesen a Baywatchban sem a muszkli-fitogtatásról szólt a szerepe – felsőfokú tengerbiológiát hallgatott Iowában és Colorado-ban. Festészeti leckéket pedig Párizsban vett, majd Tibetben a buddhizmust tanulmányozta, de gitáron és dobon is elboldogul.

A lányommal zongorázni szoktam.

– teszi hozzá. Extrémsportokat is űz – hegymászás, snowboard, boksz és szörf is szálkásítja, teszi hozzá a Nickiswift.com.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló