Sorozatok

Sárkánytojások húsvétra? Na és a Trónok Harcának záró évadára?

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.24 | 07:22

Április közepén az egész világ ünnepel!

2019 áprilisának közepe az emberiség nagy részének várva várt ünnepet hoz el. Míg a keresztény világ Jézus kereszthalálára és feltámadására fókuszál, addig a fantasy-hívek már a nagyhéten elkezdik az örömködést.

 

View this post on Instagram

 

I know it’s supposed to be fire and ice, but this is just fire. Photo: Helen Sloan/HBO

A post shared by HBO (@hbo) on

Április 14-én indul az HBO-n a Trónok Harcának befejező évada, és nem mindenki fog a jeles alkalomhoz valóban illő olasz luxustollat venni. Bármilyen csábító is a Montegrappa aranyozott kollekciója, a 44435 angol font elég súlyos tétel, egy darabért meg főleg.

Aki nem Lannisternek született, az talán nem is bánja annyira, ha valami gazdaságosabb megoldással kell beérnie. A Deliveroo azoknak kedvez, akik inkább a khalasarhoz tartozónak érzik magukat.

via GIPHY

Emlékszünk, a Sárkányok Anyja még a dothraki horda vonulása során sokat dédelgette picinyei tojásait. Ezek a formák köszönnek vissza most kézzel festett édességként. A 20 centiméter magas, Fairtrade fehér csokit rejtő termékek darabja egy kiló. Londonban, Manchesterben és Leedsben kézzel foghatóan is megvásárolható lesz a kimondottan olcsó és szép csemege.

Április 14-től – micsoda dátum! – bárhonnan rendelhető a mindössze 80 pennybe (alig 300 forint) kerülő kerek kincs, mely Khal Drogo esküvőjén is megállta volna a helyét, teszi hozzá az Evening Standard.

 

View this post on Instagram

 

Dedicated to everyone who turned on their notifications for this. Link in bio to watch now.

A post shared by HBO (@hbo) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló