Celeb

Iszonyú kínosan viselkedett Berki Mazsi és új pasija a repülőn tegnap!

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.09 | 11:18
  • trendindex: 3

Eléggé felöntöttek a garatra, és hangosak is voltak.

Mazsi és párja február 8-án reggel 10-kor Dohába induló, Quatar Airways járaton utaztak, és több honfitársunk is szem- és fültanúja volt botrányos viselkedésüknek.

„Úgy 4 sorral mögöttük ültem. A február 8-án reggel 10-kor Dohába induló, Quatar Airways járaton utaztak, a 17-18. sor környékén. Egy 6 vagy 8 főből álló társasággal mentek, és az út végére elég kínosan viselkedtek. Rengeteg alkoholt fogyasztottak, de tényleg olyan sokat, hogy a stewardessek többet jártak hozzájuk, mint összesen a többi utashoz, a végén már nem is kaptak többet. Teljesen ledöbbentem ezen a viselkedésen!”

– írta egy kommentelő itt.

Egy másik olvasó is megerősítette a hírt:

„Berki Mazsival egy gépen utaztam, és láttam, hogy a párjával nagyon szerelmesek. De tényleg, olyanok voltak, mint a friss nászutasok, kicsit irigyeltem is őket. A férfi egyébként nagyon hasonlít külsőre Berki Krisztiánhoz, igaz, fiatalabb kiadásban. Viszont egymáshoz átkiabáltak a srácok a sorok között, a legfontosabb volt számukra, hogy mindenképp upgradelni kell a következő járatra vagy csatlakozásra a jegyük, ezt még én is kihallottam, pedig elég messze ültem tőlük.”

Kellemetlen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló