Celeb

Sírjunk vagy nevessünk, Kim Kardashiant százmillióra perli a Kimoji fejlesztője

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.13 | 11:18

A celebkirálynő tényleg szerződést szegett volna? A szépségmogul ügyvédje szerint LOL, azaz vicc az egész ügy.

Kim Kardashian West egy alkalmazás-fejlesztő révén dobta piacra a népszerű Kimoji-kollekciót, ám a férfi azt állítja: a hasznot a szépségmogul fölözte le, így ő gyakorlatilag hoppon maradt. Természetesen nem aprópénzről van szó: dollárban is kilencjegyű bevételt kasszírozott be a projektből az eltelt évek során az üzletasszony.

 

View this post on Instagram

 

BACK TO SCHOOL KIMOJIS NOW IN THE KEYBOARD

A post shared by KIMOJI (@kimoji) on

David Liebensohn akkor lépett kapcsolatba Kimmel, amikor a CensorOut nevű app-ot hozta létre csapatával, ami felkeltette a nő érdeklődését. Meg is egyeztek, hogy animált emodzsikon és GIF-eken fognak dolgozni a Kardashian-klánnak.

A 2014-ben kelt megállapodás szerint 60 százalék illette Liebensohnékat, ám Kim inkább ahhoz ragaszkodott volna, hogy megvegye a szerzői jogokat, hogy így leegyszerűsítse a folyamatot. Az év augusztusában lépéseket is tett arra, hogy magának jegyeztesse be a Kimojit, anélkül, hogy szerződött partnereit erről értesítette volna. Akkor derült ki a turpisság, amikor a nő megtudta, hogy állítólag valamilyen személyes információt szivárogtatott ki róla az egyik szerződött fél. Ekkor akarta felrúgni a közös megállapodásukat.

 

View this post on Instagram

 

BOOTY GOALS

A post shared by KIMOJI (@kimoji) on

Kim és köre, ügyvédi hátszéllel gyakoroltak nyomást a férfira, hogy szálljon ki az ügyből, ám őt nem lehetett ilyen könnyen eltántorítani. Ráadásul Liebensohn tudja, hogy Kim már akkor tisztában volt azzal, hogy az a bizonyos személyes információ nyilvánosságra kerülhetett róla, mielőtt még egyáltalán leszerződtek volna. Szerinte ez csak ürügy volt a nő számára, hogy dobbantson.

via GIPHY

Most minimum 100 millió dollár értékben nyújtott be keresetet Kim ellen, szerződésszegés címén. Szerinte csalás áldozata lett, mert kimaradt a Kimoji-pénzesőből. Az üzletasszony ügyvédje úgy véli, hogy

a vád nevetséges és abszurd is. Egy 2014-es ügyről beszélünk, és Liebensohnnak csak most jutott eszébe, hogy tartsa a markát. Kim egy egyeztetést kezdeményezett 2018 decemberében, amiben a fejlesztő nem volt partner. Most pedig perrel fenyegetőzik, de mi biztosak vagyunk abban, hogy ebből nem lesz semmi.

idézi Marty Singert a TMZ.

 

View this post on Instagram

 

Used Flashing Lights Big Bank ? & Nude Lipstick1 with Nude LipLiner 1 kkwbeauty.com

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló