Celeb

Új ciciket kapott Gelencsér Tímea – FOTÓ

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.18 | 13:12

Gelencsér Tímea a kórházból jelentkezett be és nem is titkolta, milyen műtétre vár.

Forrás: TV2

A modell korábban arról is őszintén beszélt, hogy évekkel ezelőtt plasztikai sebészhez fordult, mivel szeretett volna nagyobb kebleket. Dr. Krasznai Zsoltnál egyébként más kisebb beavatkozások miatt is több alkalommal megfordult, például hajhullás elleni kezelést kapott, valamint a szem alatti sötét karikáitól is megszabadult.

Gelencsér Timi Instagram sztorijában fejtette ki, hogy szakmailag és emberileg is teljes mértében megbízik a plasztikai sebészbe, ezért izgatottan feküdt kés alá, hogy kicseréltesse mellimplantátumait. A műtét másnapján is bejelentkezett és mindenkit megnyugtatott, hogy jól van és igaz, hogy csak 1-2 hét múlva lesz végleges az eredmény, de ő már most nagyon elégedett.

Mindig felvállaltam a véleményem a plasztikáról, mert azt gondolom, hogyha valaki megteheti akkor miért ne élne a lehetőséggel, hogy jobban érezze magát a bőrében. Ha valaki korrigálni szeretne magán valamit és ez magabiztosságot ad neki, akkor miért ne? Amikor abbahagytam a versenysportot ( ami erősportnak számított és kb olyan alakom volt mint a tornászoknak) akkor eldöntöttem, hogy szeretnék nőiesebb vonalakat. Akkor a mellműtét mellett döntöttem és egyáltalán nem bántam meg, viszont időközönként cserélni kell, aminek most jött el az ideje. Nem gondolkoztam sokat, egyértelműen @drkrasznai Zsolthoz szerettem volna jönni. ☺️ Szakmailag is és emberileg is nagyon tisztelem és 100% -osan rá merem bízni magam!☺️ Mától lesz egy kis kényszerpihi, de majd jelentkezem és dokumentálom a történéseket.

– írta Gelencsér Tímea

View this post on Instagram

A post shared by Tímea Gelencsér (@timella)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.