Celeb

Megszólalt Németh Kristóf: ezt gondolja Várkonyi András és Fodor Zsóka konfliktusáról

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.20 | 08:18

A Blikk mutatott rá, hogy Várkonyi András és Fodor Zsóka összevesztek.

Fotó: RTL

Eddig úgy tűnik, a konfliktus az Örök szerelem című darab kapcsán eszkalálódott. Fodor Zsóka úgy emlékezett, hogy nem vesztek össze Várkonyival, csupán úgy döntöttek, hogy nem játsszák tovább a darabot. A színész azonban máshogy emlékszik erre.

„Még ősszel történt. Le volt kötve két olyan előadásunk is, amit a Zsóka nemcsak nekem, hanem a szervezőnek is letagadott. Azt mondta, nem keresték meg, pedig még kérdezte is, hogy ugye, ezek nem falunapok, mert azokat nem szereti. A szervező mondta, hogy ezek rendes színházi előadások. Majd Százhalombattán és Mátészalkán sem jelent meg. Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek.”

– mesélte Várkonyi.

Várkonyi András kitálalt Fodor Zsókáról: Hatalmasat csalódott benne

A story.hu megkereste Németh Kristófot is, hogy átláthatóbb legyen a történet, aki így nyilatkozott:

Rettenetesen meg lennék lepve, ha ez valóban így történt. Bár azt sem feltételezem, hogy Andris állítana valótlanságokat, úgyhogy mindenhogyan nagyon furcsa, megdöbbentő ez a történet. Mindkettőjüket jól ismerem, nagyon megbízható, pontos emberek, akiknek rendkívül fontos a színpad, a közönség. Egyikükre sem jellemző az, hogy bármit is visszamondjanak, pláne eltűnjenek. Értetlenül állok a történtek előtt, egyelőre fenntartással is kezelem ezt a hírt. Nagyon jó lenne mindkettőjüket meghallgatni ez ügyben, mert itt valami nagyon nem kerek!

Fodor Zsókát egyelőre a Story-nak sem sikerült elérnie.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.