Celeb

A börtön óta először szólalt meg Aurelio – vissza akarja szerezni az emberek szeretetét

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.24 | 17:22

Mást szeretne képviselni a médiában, mint korábban.

Fotó: TV2

2021-ben jogerősen 2 év 3 hónap börtönre ítéltek a ValóVilág 6 győztesét, mert társával elrabolták egy ismerősét. Korábban pedig volt egy kábítószer birtoklási ügye is, amiért szintén elítélték, így a két bűncselekményért összesen 3 év 5 hónapot kapott. Két évvel börtönbe vonulása után most kiengedték, hogy büntetése hátralevő részét reintegrációs őrizetben töltse otthon. Szabadulása után először a Fókusz kamerái előtt szólalt meg.

Amíg börtönben volt, megszületett kislánya is, akivel most először találkozott:

Az egy leírhatatlan pillanat volt. Egymásra néztünk, egyem a szívét, pont beteg, lázas, kómás volt. Nagyon elérzékenyültem.

Arról is mesélt, hogyan próbál visszatérni a hétköznapokba és milyen tervei vannak:

Bent nagyon ritkán sírtam, megerősödtem, de mikor kijövök és mindennel szembesülök, akkor megint elérzékenyülök. Megváltoztam, teljesen más a habitusom, ha megszólalok, szoktam gondolkozni is. Nincsenek egotripjeim, ezeket magam mögött hagytam. Bánom, hogy nem voltam a lányom mellett, de ha ez nem történik meg velem, ki tudja, mi lett volna a vége…Teljesen mást fogok képviselni a médiában. Én azért közkedvelt voltam, nem úgy, mint Pókember. De azért szerettek az emberek, ezt vissza szeretném hozni. Ha nem, az se baj, de már ne legyenek ezek a bűnös tekintetek… mindent meg fogok tenni!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló