Celeb

Bayer Zsolt nem teszi zsebre, amit Pottyondytól kapott

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.27 | 12:18

Bayer Zsolt megpróbálta női és anyai mivoltában megalázni Pottondy Edinát, de nem teszi zsebre azt, amit ezért kapott.

A tüntetésszervező influenszerhez az jutott vissza először, hogy az Operaház igazgatója arra hivatkozott, hogy Pottyondy Edina a saját gyerekét se tudja szeretni, tehát hogyan is lehetne kompetens gyermekvédelmi kérdésekben. Edina először nem értette, honnan jött ez a vízió, majd kiderült, hogy egyenesen a Bayer-show-ból.

Bayer Zsolt ugyanis a DTK-nek adott, két évvel ezelőtti interjúját vette alapul, amiben a szülés utáni depressziójáról beszélt. A teljes kontextus kicsit más: itt ugyanis arról beszél, hogy a gyereket kezdetben gondoskodó, oltalmazó szeretettel szerette, de az a fajta intenzív-szerelemérzet, amit most is érez, csak később érkezett meg.

Bayer azt is kiemelte, hogy Pottyondy elcsodálkozott azon, hogy a filmekben ábrázolt tiszta és kifejlett babákkal ellentétben a valódi újszülött lucskos és véres, ezzel szemben ő apás szülésen rögtön elemi szeretet érzett a gyereke iránt. Csak azt hagyta ki a képletből, hogy Edina a 13 éves kori önmagáról beszélt, aki meglepődött az újszülött formátumán – annál valóban nem koszt érettebben gondolkozni felnőtt férfiként, apaként.

Bayer szerint Pottondy azért lett véres szájú “lipsi”, mert nem szerették őt 2-3 éves koráig a szülei – itt aztán végképp eldurrant a humorista agya, és kegyetlenül feltörölte a padlót az udvari költővel, a teljes őrületet itt láthatjátok:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló