Celeb

Dwayne Johnson tündéri kislánya így hirdeti a Girl Powert

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.09 | 09:47

Ha valaki, akkor a Jumanji sztárja tudja, milyen fincsi dolog a nőuralom.

Dwayne Johnsonnemzetközi nőnapot egy számára rendkívül fontos személlyel töltötte. Csütörtök este egy Instagram-videót posztolt kislányával, Jasmine Johnsonnal, melyben a kétéves, cuki kis hölgy is szerepel:

Minden nőnek üzenem, aki a földkerekségen él, kortól és rassztól függetlenül, hogy büszkén állok mellétek: tisztellek, védelek titeket, és hálás vagyok értetek. Elsősorban persze az életem szerelmeiért, akikkel megosztom az otthonomat.

A post shared by therock (@therock) on

Hozzátette, hogy ha Jazzy lányától hallja, hogy az ő apukája a leghelyesebb, -okosabb és -vonzóbb férfi a világon, akkor minden rendben is van. A kislány lelkesen ismételgeti a Girl Power szófordulatot, a nőnappal vegyesen. A videóüzenet pár nappal aztán érkezett, hogy a kétéves csöppséggel valami ijesztő dolog történt:

Múlt szombat éjjel olyasmin mentünk keresztül a családommal, amit senkinek sem kívánok. Vészhelyzetek mindig akadnak: egész éjjel fent voltunk, de most már minden rendben van Jasmine-nel. Mindenkinek köszönöm, aki ott volt, törődött velünk és osztozott a felelősségünkben.

A post shared by therock (@therock) on

A kislány az E! Online szerint olyannyira jól lett, hogy nem sokkal ezután vidáman karaoke-zott is, melyről felvételt anyukája, Lauren Hashian tett közzé:

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló