Celeb

Aaron Carter legszívesebben pofán verné Michael Jackson fő áldozatát

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.12 | 10:08

A Leaving Neverland miatt sokakban felmegy a pumpa, hát még ami azon túl lehet!

Aaron Carter annyira kiakadt a Michael Jacksont befeketítő HBO-dokumentumfilm egyik főszereplőjének szavain, hogy agresszív kitörésre is ragadtatta magát. Az énekes szerint Wade Robson ordas hazugságokat terjeszt a Popkirályról – nem csak a felkavaró filmben, de még Twitteren is.

Egy – már nem elérhető – bejegyzés hozta ki a sodrából Nick Carter öccsét, melyben személy szerint említésre kerül. Wade-nek tulajdonítják azt a profilt, amelyen egy olyan szöveg látott napvilágot, miszerint Aaront is molesztálta Jackson, vagy legalábbis tudhatott arról, hogy más srácokkal mit művelt a néhai ikon.

via GIPHY

A 31 éves, magát biszexuálisnak valló énekes kikelt magából, ugyanis szerinte semmi sem áll távolabb az igazságtól, mint a fenti megfogalmazás. Személyesen ismerte Michaelt, tinikorában sokat lógtak együtt.

Még a hálószobájában is aludt

de ott semmi rendkívüli sem történt. Egyértelmű, hogy a doksiban a vádlók szemenszedett hazugságokat akarnak eladni. Ezt abból is gyanítja, hogy míg a Popkirály életben volt, addig nem álltak elő az “áldozatai” a szaftos történeteikkel.

 

View this post on Instagram

 

I stay grinding so I can stay shining. If you’re not with the new music you’re missing out #løvëalbum

A post shared by On Tour Now!! (@aaroncarter) on

Sőt, Wade és James Safechuck is, akikre a mozi épül, korábban egyformán tagadták azt, hogy Jacko hozzájuk ért volna. Az előbbi még felnőttként is támogatta a sztárt, a 2005-ös bírósági ügyénél is.

Hullagyalázás

folyik Carter véleménye szerint, mert az érintettnek már nincs módja magát megvédenie. A TMZ kiderítette közben, hogy a csavar a történetben az, hogy az énekest kiborító tweet nem is magától Wade-től ered. Egy – azóta törölt – kamuprofilról származik: az áldozatként mutatkozó férfi ügyvédje szerint egyre több hack és támadás éri védencét, mióta adásba került a provokatív műsor.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló