Zene

Aaron Carter szerint Justin Bieber mutatványa annyi, hogy őt másolja

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.21 | 10:21

Érdekel még valakit a kölyöksztárok prototípusa?

Váratlan oldalról rúgtak bele Justin Bieberbe – Aaron Carter rontott neki a 24 éves kanadai popsztárnak, azt állítván, hogy mindössze annyi a kolléga érdeme, hogy őt utánozza.

A 30 éves énekes szentül meg van győződve arról, hogy annak idején ő fektette le a „bieberizmus” alapjait. Azt szeretné, ha őt, mint mintául szolgáló alakot elismernék végre a mai srácok is.

A seb akkor szakadt fel, amikor egy rajongója Twitteren kifogásolta, miért nem lett akkora név Aaron Carterből, mint Bieberből. A november 20-ai tweet érzékeny pontján találta el a szebb napokat is látott énekest, aki valóban nevezhető a kölyök-popsztárok tiszteletbeli keresztapjának.

Ami igaz, az igaz – tényleg az ifjabb Carter – aki a Backstreet Boysból a 38 éves Nick öccse – taposta ki az ösvényt a hasonszőrű újkori srácok előtt. A zeneipari gépezet része már jó ideje Carter, aki kőkemény időszakokat is átvészelt, és mindig visszatért.

Ezek a ficsúrok sosem mutattak felém kellő tiszteletet.

A néven szólított Justin Bieber egyelőre nem reagált a kérdést illetően, pedig biztosan volna mit mondania, teszi hozzá a TMZ.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.