Celeb

Mérhetetlen luxus: újabb fotók kerültek elő Galambos Lajos 5 milliárdos luxusvillájáról!

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.19 | 15:18

Érthetetlen, hogy ha a Lagzi Lajcsiként ismertté vált művész ekkora vagyont dáridózott össze, hogyhogy nem futotta villanyszámlára a luxuskúriában.

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, csillagászati áron, 13 millió euróért, azaz több mint 5,1 milliárd forintért árulja mocsai birtokát a mulatós zene jogerősen börtönre ítélt királya. Mint kiderült, eléggé pénzszűkében lehet, mert eladja a budai Sas-hegyen fekvő luxusházát is.

Lagzi Lajcsi horror összegért árulja a luxusvilláját

Aki megveszi az ingatlant, az hozzájut a 13061 négyzetméteren elterülő fő- és melléképületekhez, valamint megkapja a több mint 100 éves ősparkot és a 120 hektáros tavat is, a helikopter leszállópályával együtt.

A kiváló befektetésként hirdetett birtokegyüttes az ingatlan.com oldalán is megtekinthető, mi most a legjobb szabadon felhasználható fotók közül szemezgetünk:

Drónnal szemlélve ilyen a kúria:

Egy kis részlet a kastélybelsőről:

Ilyen szegényes az étkező:

De hangulatos a tavacska is, amiben horgászni és fürdeni is lehet:

A hirdetés ezen a ponton kiemeli: vízi sportokra van lehetőség a közelben: vitorlázás, jetski, wakeboard. 2A kedvező széláramlatok és termik mozgás miatt a terület ALKALMAS MOTOROS ERNYŐ ÉS SIKLÓERNYŐ HASZNÁLATÁRA IS” – fűzik hozzá.

Bármilyen remek lehetőség is, az azért beszédes, hogy évek óta hiába árulják.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló