Celeb

Drake vegetariánus lett, a PETA mégis beleszállt

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.20 | 09:18

A torontói rapper a fejmosás mellé még gyümölcskosarat is kapott.

Drake a bárányhúst már letette, de az ananászos pizzát még jó étvággyal ette meg, egészen idáig. A PETA állatvédőin úgy látszik, nincs fék, ugyanis udvariasan felszólították a Grammy-díjas rappert, hogy esetleg lépjen még egy szintet.

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

A vegánná váláshoz kedvcsinálóul a Nintendora is nyomást gyakorló, szőrméket összefestő szervezet egy kosár gyümölcsöt – gránátalmát – is küldött, a kezdetben barátságos hangot megütő levél mellé:

Egy óriási, kedves és előrelátó döntést hoztál, hogy nem fogyasztasz többé állati húst, de légyszi, légyszi, légyszi még egy lépést tegyél: ne is viselj állatokat! Illetve vess véget a kegyetlen Canada Goose céggel való, kizárólagos megállapodásodnak is, melyet az October’s Very Ownon keresztül kötöttél.

Az említett partnerség évek óta fennáll, melyre csak tavaly decemberben derült fény. Hogy a kioktató levél hogyan esett, azt talán egy következő Drake-albumról megtudhatjuk majd. Kollégája, Waka Flocka az extrém vegánokat már csak „mocsok rendőrök”-ként emlegeti, teszi hozzá az Uproxx.

A post shared by PETA (@peta) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Érkezik a keleti szél
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 09.