Celeb

Betegre aggódja magát Ozzyért lánya, Kelly Osbourne

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.26 | 07:46

Maradj otthon Ozzyért!

Kelly Osbourne három hete, még a járvány kitörése előtt találkozott utoljára súlyos beteg édesapjával, azt azonban nem hitte volna, hogy hosszú időre ez lesz az utolsó ölelésük… sőt, talán örökre.

A 71 éves Black Sabbath-frontember köztudomásúan nincs jó egészségi állapotban: Ozzy Parkinson-kórban szenved, és az utóbbi időben tünetei súlyosan felerősödtek.

“Ha tudtam volna, hogy hosszú időre ez az utolsó ölelésünk, alighanem tovább tartom őket a karjaimba… és ki tudja, a jelen helyzetben mikor lesz alkalmam újra látni őket…

– írja, majd mindenkit arra kér, hogy “Ozzyért” és rákból felépült édesanyjáért maradjon otthon, és természetesen gondoljon a többi idős, beteg emberre és saját védelmére is: hiszen a koronavírus a fiatalokra és az egészségesekre is jelenthet veszélyt.

Bennfentesek szerint Kelly Osbourne olyannyira aggódik apjáért, hogy naponta többször is felhívja, biztosan nem ment-e az utcára a járvány idején.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I wish there was something I could say to comfort you all. Some wisdom I could drop on you to relive you from the fear that surrounds us all right now. The truth is I am scared too. Both of my parents are high risk especially my dad. If I would have known 3 weeks ago when I sent them off to panama that that was gonna be the last time I got to hug and kiss them for a while… I would have held on a little longer. However these are the sacrifices we must make. I stay home for my mum and dad. If you don’t have anyone to stay home for I beg you #StayHomeForOzzy help put a smile on my dads face while he is in quarantine by posting a pic of your best Ozzy impersonation and #StayHomeForOzzy I love you all 💜

Kelly Osbourne (@kellyosbourne) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.