Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Celeb

Hogy mi?! Cardi B fickókat rabolt ki, akiket előtte jól bedrogoztatott?

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.26 | 09:48

Elkábította áldozatait a sztriptízesként dolgozó rappercsaj, és ez is benne lesz a készülő életrajzi könyvében.

Cardi B március utolsó előtti hétvégéjén ismét őszinteségi rohamot kapott, és Instagramon gyónta meg, éppen mi nyomja a lelkét.

A 26 éves rappercsaj igencsak élt az utóbbi években, mely kalandokról nemsokára könyv formájában is szeretne megemlékezni.

Az életrajzi mű elég korhatárosnak ígérkezik: Kulture baba anyukája egy időben sztriptíztáncosként kereste kenyerét, mely tapasztalatokat be is fogja építeni hollywoodi debütjébe:

Muszáj volt vetkőznöm egy klubban, ahol gyakran leszólítottak olyanok, akik dugni is akartak velem. Látszólag beleegyeztem, fel is mentünk a hotelszobába, ahol droggal kiütöttem a kuncsaftjaimat, majd jól lenyúltam mindenüket.

 

View this post on Instagram

 

Fuck off

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Természetesen a kemény sztori azonnal megosztotta a netezőket, és #survivingcardib hashtag alatt mindenki kibökheti, hogyan viszonyul Cardi rovott múltjához. A megfogalmazás nem véletlen: egyértelmű utalás a Surviving R. Kelly című dokumentumműsorra, ahol a – gyakran kiskorú – lányokat bántalmazó R&B-énekesről rántják le a leplet áldozatai.

De Bill Cosby és Tekashi 6ix9ine neve is felmerült: ha történetesen Cardi férfi volna, és előállna egy ilyen sztorival – akkor most azonnal húzhatná is le a rolót.

De így, hogy nőneműnek született, simán bújhat amögé, hogy traumatikus gyerekkora volt, és így már nem is számít ragadozónak.

Ezen a gondolatmeneten többen horkantak fel – van, aki máris rács mögött szeretné látni a rappercsajt.

Az Uproxx hozzáteszi, hogy a nagy rivális, Nicki Minaj hívei most dörzsölhetik a markukat…

…többen máris a várható börtönéveket kalkulálgatják.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló