Celeb

Emilio az utolsó pillanatban kapta meg a személyre szóló, Marveles videókat

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.30 | 07:32

A 11 éves fiú végóráit tették széppé Ryan Reynolds és Chris Evans üzenetei.

Emilio szerdán távozott az élők sorából, de a 11 éves fiú még pont időben, egy csokor videó üzenetet is kapott a Bosszúállók stábjától.

A rákos kamasz utolsó kívánsága teljesült azzal, hogy a Fox Newsnál dolgozó Shannon Bream elintézte, hogy megérkezzenek számára a bátorító üzenetek.

A post shared by shannonbream (@shannonbream) on

Bream nemrégiben találkozott a srác nagybátyjával egy repülőjáraton, ahol a férfi mesélt végstádiumos unokaöccséről. Emilio 1. típusú neurofibromatosisban szenvedett, és már csak napjai voltak akkor hátra.

Megkérte az újságírót, ha volna rá lehetőség, küldessen egy videóüzenetet a Bosszúállóktól a fiúnak, aki rajong a Marveles hősökért.

A fiatal Emilio elvesztette a csatát. Nagyon köszönöm, hogy több ezre drukkoltatok neki, hogy hallhasson a hősei felől rövid élete végén. Tőletek felragyogott a kórterme, és megáldottátok a családját is. A fiú egyszerű kérése egy lavinányi jóságot és csodát indított el.

Bream a Twitteren kért segítséget, valaki kösse össze őt a színészekkel.

Kedves Twitterezők, segítsetek egy haldokló kisfiúnak. Napjai vannak hátra, és csak arra vágyik, hogy egy Avengers-hős üdvözölje. Ha van celeb ismerősötök, kérlek, ezt adjátok a tudtára.

Nagy port vert fel a bejegyzés, és elsőként Chris Evans, azaz Amerika Kapitány jelentkezett be. Majd Ryan Reynolds (Deadpool) is csatlakozott. Egy CNN-es kolléga jóvoltából többek közt még Paul Bettany, Elisabeth Olsen és Paul Rudd is előkerült.

A sztárok még arra is hajlandóak, hogy Emilio hátrahagyott testvéreit is bátorítsák üzenetekkel:

Emilio nincs már itt, de ikeröccsei is nagy Marvel-rajongók, akikhez szintén szívesen szólnak a Hősök. Kérlek titeket, imádkozzunk értük ezekben a nehéz napokban!

tweetelte Bream, aki hozzátette, hogy Emilio egy figyelemfelhívó könyvet is írt tavaly, melynek bevétele egy, a család által létrehozott alapítványt támogat – számol be a Fox News.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.