Celeb

Kim Kardashian most végre normális babanevet választott

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.02 | 14:18

Jimmy Kimmel nem csak Kimmel beszélgetett a hétfői műsorban.

Kim Kardashian a nővérévével és a legidősebb húgával jelent meg a Jimmy Kimmel Live! április 1-jei adásában, ahol a három grácia a KUWTK 16. évadjának premierjét harangozta be. A szezon erősen indul: a celebkirálynő a negyedik babájuk ultrahang-képét kapja meg, majd kishúgával, Kylie Jennerrel és Scott Disickkel is találkozik a valóságshowban.

 

View this post on Instagram

 

Three Kardashians & a Kimmel in Vegas! @KimKardashian @KourtneyKardash @KhloeKardashian #KUWTK #KimmelinVegas

A post shared by Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive) on

Szóba került, hogy hogyan választanak keresztnevet a 2018-ban igazi baby boomon keresztülment rokonságban. Kim férje mindig előáll ötletekkel, ám közösen szokták latolgatni, melyik lesz a befutó:

Gyakorlatilag családi kérdőívet írunk. De erre inkább a kicsi világrajövetele után szokott sor kerülni, mikor már látjuk, milyen is ő. Három-négy napig még nincs neve, amíg rá nem érzünk, melyikhez kapcsolódik leginkább.

Kourtney is hasonlóan döntött:

Legutóbb egy hétig is eltartott.

Kisebb fia, Reign Disick nevén sokat vívódtak az apával.

Minden nap más nevet ízlelgettünk. Egyszer pont Preston volt, aztán a lelkem mélyén éreztem, hogy a Reign lesz az igazi. Scott nem hitt nekem, ő ragaszkodott volna a Prestonhoz.

Kim mostanában beleásta magát az apai ág örökségébe: örmény neveket nézegetett a negyedik gyermeke számára. De aztán a fivére nevén is elmorfondírozott:

Mi van, ha simán Robnak hívnánk? North, Saint, Chicago, Rob – szerintem nem is hangzik rosszul.

A leendő nagybácsi már meg is adta rá az engedélyt. Kim még azt is elárulta, hogy férje Sunday Service nevű, zenés istentiszteletein a 2019-es Coachella fesztiválon is részt lehet majd venni.

via GIPHY

Kourtney nemsokára kerek szüinapra készül: sem beszédek, sem anyukájuk könnyei, sem lufik nem ronthatják el a 40. zsúrt – ezek a szabályok. Májusra várják Westék a négyeskét, aki szintén béranyától születik, akárcsak Chi baba. Még Khloe magánélete is szóba került:

Soha többé kosaras randi?

kérdezte Kimmel.

Mit csináljak, ha ők jönnek be?

válaszolt True baba szingli anyukája, aki a második – és egyben utolsó – megcsalási botrány után is éli az életét, és inkább az áldásokra koncentrál. Egy szerencsés vendég a stúdióban szelfizhetett is a lányokkal, teszi hozzá az E! online.

 

View this post on Instagram

 

#KimmelinVegas starts TONIGHT with @KimKardashian @KhloeKardashian @KourtneyKardash & @TheKillers!

A post shared by Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló