Celeb

Hoppá, Tekashi 6ix9ine mégis hamarabb jöhet ki a börtönből

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.03 | 18:48

A rapper házi őrizet iránti kérése a koronavírus miatt meghallgatásra talált.

A járvány hozott pár pozitív dolgot (a környezetszennyezés például lecsökkent), és kivételesen Tekashi 6ix9ine is örülhet. A rapper – a rászabott évtizedek helyett – így is csak 24 hónapot kellett volna, hogy eltöltsön a rácsok mögött, ám a speciális helyzetre való tekintettel hamarabb hazatérhet.


Augusztus 2-án lett volna esedékes Daniel Hernandez szabadulása, ám április 2-án a bíróság úgy határozott, hogy mégis házi őrizetbe vonulhat a 23 éves rapper. Otthonában töltheti le a hátralévő büntetését, ami karanténnak nagyon örül a híresség. Mindig bekapcsolva lévő GPS-monitort kell viselnie, és a lakcíméről ki sem mozdulhat. Naponta videón be is kell jelentkeznie a párfogó hivatalnokánál: Zoom, Skype vagy FaceTime segítségével.


Most – a koronavírus miatt kialakult rendkívüli állapotban – meglágyult végre Engelmayer bíró szíve, és beadta a derekát. Nem hiába lobbizott a házi őrizetért Lance Lazzaro és Dawn Florio – az ügyvédeknek pont kapóra jött a járvány. A friss iratokban megemlítik, hogy Tekashi már nem jelent akkora veszélyt a társadalomra, és a büntetésének zömét le is ülte – tájékoztat a TMZ.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.