Celeb

Justin Bieber 98 millió Instagram-követőjének dalolt gospelt

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.10 | 09:57

Dícsértessék, akár az Instán is!

A Reckless Love-ot énekelte el Instagramon teljes szívéből Justin Bieber, mely modern keresztény dal Isten kiszámíthatatlan szeretetéről szól. Hétfő este 98 millióan hallgatták meg a kanadai énekestől azt, hogy az Úr olyan, hogy megkeresi a századik, elveszett bárányt is:

Isten szeretete túlárad, addig küzd értem, amíg megtalál. Hátrahagyván a 99 másikat. Nincs az az árnyék, amit ne derítene fel.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

A Bethel Music tagjának, Corey Asburynek a szerzeményét osztotta meg saját előadásában Bieber, aki az oldalán azóta csak egy Hillsong-videót linkel; a felvétele viszont kikerült a YouTube-ra. A Grammy-díjas énekes nem először hirdet igét a közösségi médiás felületein; egyébként a következő, 2019-ben megjelenő albumát is a hit témakörének szenteli majd.

Egy közeli forrás szerint:

Mindig is hívőnek tartotta magát, de az utóbbi két évben behúzta a Hillsong gyülekezet, és így, az egész élete megváltozott. A legutóbbi turnéja után már nem is akart zenéket írni, most viszont új lendületet kapott. Még ugyanazokkal dolgozik, akikkel a Purpose című lemezen, de a hangzásán is változtatott, hogy jobban passzoljon a hitéletéhez. Biztosan meglepi majd a rajongókat, hogy a szeretetről és a megváltásról énekel majd.

Közel százmillióan követik Instán, akikkel most a dicsőítő dalt osztotta meg élőben; a húsvéti hétvégén pedig azt írta ki, hogy

Jézus megváltoztatta az életemet!

emlékeztet a CBN News.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.