Celeb

Rihanna örül, hogy Donald Glover filmjében szerepelhetett

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.18 | 09:48

A Guava Island című thrillerben a Coachella két fő fellépője romantikázik.

Az április közepi hétvégén debütált Donald Glover új filmje, méghozzá a Coachella fesztivál keretén belül. A Grammy-díjas művész társa a thrillerben Rihanna, aki szintén fellépett a rangos eseményen. A megjelenéstől számítva 18 órán át ingyenesen elérhető volt az egyórás alkotás az Amazon Prime-on is.

 

A történetet a Childish Gambino néven is futó rapper cimborája, Hiro Murai rendezte, és testvére, Stephen Glover írta. Az énekesnő április 17-én, Twitteren fejezte ki elégedettségét a végeredménnyel, illetve háláját is, hogy pont rá gondolt a projekt szereposztásakor Glover.

 

View this post on Instagram

 

@fentybeauty #SunStalkR Bronzer. April 5th.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Egy igazi kulturális gyöngyszem vagy! Büszke vagyok rád, ahogyan a filmbe fektetett, rengeteg munkára is. Hálásan köszönöm, hogy rám bíztad ezt a szerepet! Nagy élmény volt Kubában forgatni, mobil nélkül, csak az élet és a művészet volt ott nekünk. Ez engem alázatra indított.

írta a 31 éves barbadosi popsztár, aki nem először látható a filmvásznon. Tavaly az Ocean’s 8-ben parádézott, de Luc Besson is meghívta legutóbbi sci-fijébe, említi meg az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.