Celeb

Hiába tiltakozott, közönség előtt kényszerült székelni az egyik legismertebb vlogger

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.05 | 15:18

Benjamin Rich, a több milliós nézettséggel bíró Bald and Bankrupt és Daily Bald oldalak mögötti vlogger egy orosz rádióműsorban beszélt traumatikus szerbiai kórházi székeléséről.

Benjamin a múlt év végén Szerbiában került kórházba coviddal. Az állapota gyorsan romlott, volt egy pont, amikor az életéért aggódott. Az amúgy egyhangú nap fénypontja volt a reggeli vizit, amikor a doktornő és két ápolónő meglátogatta – “mivel szerbek, mindhárman gyönyörűek” – és válthatott velük néhány szót. Már tíz napja volt kórházban, amikor még egyetlen székletet sem produkált, ám ezen a reggelen úgy érezte, eljött az idő.

“Igen ám, de nem tudtam felkelni. Mindenhonnan csövek lógtak ki belőlem és oxigént kaptam. A nővér ekkor hozott egy ágytálat, hogy üljek fel, alám teszi. A fizikai része is kihívás volt, de a lelki még durvább. Mégis csak egy ismert vlogger vagyok, nem szarhatok mindenki előtt egy zsúfolt kórteremben”

– szerencsére a nővér segített egy alternatív tippel. A takaró alatt székelhet, amíg ő egy törölközővel takarja, az aktus után pedig rögtön eltávolítja az ágytálat.

Benjamin ezt akkor nagyon megalázó helyzetnek érezte, de kénytelen volt elvégezni szükségét. A rádióban is elcsuklik a hangja, amikor erről beszél, a téma pedig már egy korábbi videójában is felmerült.

kép: https://pixabay.com/hu/users/ryanmcguire-123690/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló