Celeb

Kim Kardashian akár félmillió dollárt is megkeres, egyszem poszttal?

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.05 | 09:20

A celebkirálynő belejött a jogászkodásba, gyorsan be is árazta magát. Instagramos felkérést 300 ezer dollár alatt nem is vállal.

Ennek is eljött az ideje, hogy Kim Kardashian jogi iratokban fektesse le, mekkora hatalma van. Ha pénzben kell mérni az influenszerséget, akkor nagyjából a celebkirálynő minden mozdulata aranyat ér.

 

View this post on Instagram

 

Take notes ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Konkrét számokban ez úgy néz ki, hogy ha West asszonyság feltesz egy képet Instagramra, akkor a legkevesebb, hogy az 300 ezer dollárt húz be neki, de akár félmillió is lehet ez az összeg. Ezzel azért érdemes tisztában lenni – nekünk és neki is – ha történetesen valami jogi csetepaté adódik. Akárcsak a Kimoji-k esetében, most is bírósági tárgyalás néz ki a szépségmogulnak, ám ezúttal ő a felperes. A Missguided USA nevű ruházati céggel gyűlt meg Kim baja, ami egy fast fashion márka.

 

View this post on Instagram

 

What are u looking at lol. ? @splashnews

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A cég állítólag engedély nélkül használta a celebkirálynő egy fotóját, hogy azzal lendítse fel az vásárlásokat. A vállalat egyelőre nem reagált Kim megkeresésére, aki minimum ötmillió dollárt szeretne ezért bevasalni rajtuk. Az impozáns összeg úgy jött ki, hogy a szépségmogul közismerten egy igazi aranytojást tojó tyúk. Ezt ki is fejti a dokumentumban: állítása szerint 300-500 ezer dollárt kap egy szál Instagram-posztért.

via GIPHY

Bizonyos márkákat viszont élből elutasít, még ekkora összegek esetében is, mert egyszerűen nem akar azonosulni azzal az ajánlattevő céggel. A vádiratban erre is kitér: ha jól csengő nevét összemossák a Missguided USA-vel, az bizony nem tesz jót az üzletnek, teszi hozzá a TMZ.

 

View this post on Instagram

 

Missing Bali! ?? and the amazing elephant sanctuary ? @kristennoelcrawley

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.