Celeb

Vujity Tvrtko most Berki Krisztián kamucelebségét tárgyalja halála kapcsán

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.18 | 18:58

A riporter korábban már megvédte Berkit a rosszízű, kárörvendő kommentektől, és most sem a volt Fradi-vezér személye, inkább a jelenség ragadta meg: az, hogyan lesz valakiből kamuceleb.

“A hír ismert: 41 éves korában elhunyt Berki Krisztián, megerősített rendőrségi információk szerint átfogó és nagyon komoly vizsgálat zajlik a halálával kapcsolatban. Meggyanúsítottak és bűnügyi felügyelet alá helyeztek egy drogdílert, további gyanúsítások várhatók. Mostani írásom nem róla szól, hanem rajta keresztül (is) sok minden másról, bejegyzésem legfontosabb részének pedig azokat a kérdéseket tartom, amelyeket Nektek fogok feltenni”

– írja.

További fejtegetés után a lényegre tér:

“Több, mint 10 éve használom a „kamuceleb” fogalmat, ami azokról a közszereplőkről szól, akik valós társadalmi teljesítmény nélkül lettek sztárok, szupersztárok és gigasztárok. Vajon fel volt-e, fel van-e készülve a cikkek, riportok, beszámolók alanya a megnövekedett, olykor nyomasztóan nagy érdeklődésre?! Tudja-e kezelni a nyilvánosságot?”

– teszi fel a kérdést, majd további példákat hoz azokra az esetekre, amikor sajnálatos módon kiderült: nem tudja.

Kérdései elgondolkoztatóak, és nem csak a közönség számára: azoknak is, akik influenszerként, celebként próbálnak nagyra törni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.