Celeb

Épp babáját gyászolta Barta Sylvia, amikor címlapra került, hogy terhes

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.31 | 09:18

Barta Sylvia a Palikék Világa című műsorban beszélt arról, hogy élete legszomorúbb eseménye az volt, amikor az első apás vizsgálaton közölték vele: nincsen szívhang.

A műsorvezető semmit sem akart annyira a férjével, mint egy kisbabát, ez az álom azonban csak nehezen vált valóra. A férjének feltűnt, hogy Sylvia már napok óta sápadt, arca szürke, de egyik se gondolt arra, hogy a magzat elhalt, és vérmérgezés esélye áll fenn. Mikor aztán az orvos közölte a tragikus hírt, a pár teljesen összetört.

Barta Sylviát a művi magzatelhajtás napjának reggelén egy bulvárújságíró hívta fel, hogy meséljen a lapnak a várandósságáról, mivel már több pletyka is szárnyara kelt. Sylvia csak annyit tudok mondani, hogy ez most nem aktuális, mire a “újságíró” hiéna közölte: “Jól van, akkor majd megírjuk, ahogy akarjuk” – és lecsapta a telefont.

Másnap ki is jött a címlap a gólyahírrel, és az emberek még hónapokon keresztül gratuláltak a megtört műsorvezetőnek, aki érthető módon újra átélte fájdalmát minden egyes alkalommal, amikor ez megtörtént.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.