Celeb

Jennifer Aniston 52 évesen is bombaformában van – ez a titka

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.11 | 14:48

Nehéz elhinni, hogy a Jóbarátok sztárja már az 52-t is betöltötte.

AFP

Most, hogy nézhető lett az összes Jóbarátok-rész, jó apropó kínálkozik arra, hogy Jennifer Aniston változását szemügyre vegyük. Az 1994 őszén indult vígjáték-sorozatban Rachel Greenként feleennyi idősen lépett a kamerák elé a sztár, aki idén februárban 52 gyertyát fújt el a tortáján.

Az elképesztően fitt és fiatalos színésznő bőre is csak úgy ragyog. Egyfelől jó géneket örökölt a görög felmenőkkel rendelkező híresség, a másik oldalon viszont ott van a rengeteg belefektetett munka is. Tónusos izmait karban tartani Leyon Azubuike segít be: az edző szerint napi másfél órát minimum megdolgoztatja a testét a sztár. Sőt, ha reggeli fotózásra készül, akkor képes hajnali háromkor is kezdeni a napot, csak hogy formába lendüljön. Egyébként 9-nél hamarabb nem kel fel, és egy kiadós zeller-dzsúzzal indítja a napot. Persze az egyensúly fenntartásához az is kell, hogy Jen időnként pihenőnapot iktasson be, és néha megengedi magának, hogy hízzon is. Rugalmasságát a mobility, cardio és plank gyakorlatoknak köszönheti, melyeket az adott programjaihoz igazítanak, de változatosságként a fitness gumi szalag, a jóga, az ugrálókötél és egy kis boxolás is befér. Például ha díjátadóra megy rövid ruhában, akkor előtte nem gyötrik meg a lábait, de a rendszeres kutyasétáltatás is kapóra jön.

Az időszakos koplalás vált be Jennek, aki van, hogy 16 órán át sem vesz magához szilárd ételt: a reggelit teljesen kihagyja. Amikor eszik, akkor viszont szó szerint táplálkozik: egészséges zsír és szénhidrát, sok fehérje és színes, leveles zöldségek kerülnek a tányérjára. Szereti az avokádót, a kókuszolajat és a halakat: a lazac a kedvence. A protein ízét nem kedveli, így csokis-mandulás vagy gyümölcsös smoothie-t kortyolgat, a fagyott vörös szőlőért pedig egyenesen bolondul. Edzés előtt egy kis banánt vagy mogyoróvajat fogyaszt csak.

A hidratálás számára kiemelten fontos, amit vasárnaponként arcpakolás formájában is gyakorol, de edzés előtt nem iszik, mert attól elnehezül. Imád napozni, de gondoskodik a kellő védelemről is. A testszégyenítést elítéli: állítólagos túlsúlya miatt korábban elesett több hollywoodi munkától is. A lelki egészségével szintén törődik: a harmónia kulcsa, ha minden exével jó barátságot ápol.

Forrás: Ízesélet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló