Celeb

Nánási Pál: lehet, hogy egy életre tönkretettük a gyerekeink életét

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.11 | 07:18
  • trendindex: 3

Nánási Pál utálja, ha puncifotósként vagy épp Ördög Nóra férjeként utalnak rá, és nem tudja, hova vezet az, hogy gyerekeinek óriási digitális lábnyoma van már most.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nánásiék (@nanasiekhivatalos) által megosztott bejegyzés

Amikor a fotóművész a Playboynak kezdett dolgozni, nehezen szokta meg, hogy a művészvilág szemérmessége után hirtelen puncifotós lett, akiről még azt is feltételezik, hogy úton-útfélen magára húzza a nőket. Számára a család és a hűség mindig is fontosabb volt a futó románcoknál, és az aktkészítésre is művészi tevékenységként tekint.

A DTK: Elviszlek magammal műsor friss adásában azt is elárulta, hogy nem tudja, jót tesz-e a gyerekeinek az intenzív közösségi média jelenléttel. Mivel még a történet kifutási ideje hosszú, nem tartja kizártnak, hogy életük legnagyobb hibáját követik el, és tönkreteszik a két gyerek életét, de az is lehetséges, hogy egy esélyt kaptak arra, hogy megtanuljanak használni valamit, ami ma már a mindennapjaink része…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

  • obsitos szerint:

    Szimpatikusak voltatok, amíg KEVESEBB volt Belőletek !
    Túl sok már naponta a “kisbolt(ok)ból”; a csak kiabálva felvezetni tudó feleségedből; a társaknak a gyerekeitekből, mert a többiekkel a kutya sem törődik, csak a Tieitekkel.
    Most még naná, hogy részben Ők is élvezik a reflektorfényt, majd rájönnek, milyen az , ha a szüleik miatt utálják Őket, holott nem tehetnek semmiről, csak beleszülettek egy helyzetbe.
    Javaslat: kisebbre venni az arcokat, csak szerényen.

Cikkajánló