Celeb

Christiano Ronaldo szuperhős lesz!

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.18 | 13:52

A portugál labdazsonglőr beszállt a tévés bizniszbe, két tévésorozat fejlesztésében is részt vesz. Az egyik focis, a másik szuperhősös lesz.

(kép: AFP PHOTO / KAZUHIRO NOGI)

Az persze a portugál focista rajongóit nem lepi majd meg, hogy Christiano Ronaldo szuperhős lesz, hisz számukra már most is az. Az épp fejlesztés alatt álló Striker Force 7-ben egy focis szuperhős csapat vezetője lesz. Az animációs szériában, amelynek történetéről nagy a hallgatás, viszont van már saját Twitter oldala is, így tehát nem egy magányos hőst alakít majd, hanem lesznek neki társai is. De ennél többet tényleg nem lehet tudni a sorozatról.

A másik sorozatról, aminek Ronaldo az egyik producere, viszont annál több részlet kiderült már. A Facebook Watchnak készülő, egyelőre cím nélküli dráma a tinédzsereket szólítja meg elsősorban. A középpontjában egy New York-i focicsapat áll, ami csupa lányból áll, ők pedig mindenféle etnikai és társadalmi helyzetű családból kerülnek ki, úgyhogy lesz konfliktus bőven, de persze majd a foci békességet hoz mindig. Egyelőre a pilot készül épp, viszont a teljes sorozatot is berendelték már, úgyhogy egy évadot biztos megnézhetünk majd belőle.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló