Celeb

Havas Henrik: „Életem legnagyobb tévedése volt, hogy tévézni kezdtem”

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.25 | 12:28

Ma ünnepli 73. születésnapját Havas Henrik.

Ünneplésről azonban szó sincs a Blikk-nek adott interjúban elárulta a 60. születésnapját ünnepelte utoljára, azóta már nem tulajdonít nagy jelentőséget ezeknek a számoknak.

Havas az interjúban elárulta, hogy teljesen jól érzi magát, tavaly volt egy térdműtéte, de ezt leszámítva makulátlan egészségnek örvend. Jelenleg három könyvön dolgozik, melyek tervei szerint még idén megjelennek.

Havas az N1TV-n Havas megmondja címmel vezetett műsort, de most nyári szünetre küldték és nagy a valószínűsége, hogy már nem is lesz folytatása a műsornak. A műsorvezető kifejtette, hogy őt ez egyáltalán nem zavarja, egyébként is élete legnagyobb tévedésének tartja, hogy tévézni, rádiózni kezdett. Úgy érzi, ez nagy hiba volt, elcseszte az életét, inkább szépirodalmat kellett volna írnia.

„Anno filmesek kértek tőlem forgatókönyveket, színházak kértek fel, hogy írjak darabokat, de nem tettem meg. Genetikailag lusta vagyok, meg volt bőven más dolgom, de abban biztos vagyok, ha lett volna menedzserem, már Hollywoodban lennék a filmiparban, de ez már elúszott.”

– mesélte Havas


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló