Celeb

Justin Bieber nősül, Selena Gomezre alig lehet ráismerni

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.11 | 09:29

Gomez bedagadt szemének köze lehet ahhoz, hogy egy másik ex lett a befutó? Vagy csak allergiás volna? Februárban még úgy tűnt, az énekesnővel köti össze az életét a kanadai popsztár, de hol van már a #Jelena?

Mióta kiderült, hogy Justin Bieber eljegyezte azt a Hailey Baldwint, akivel pár hete jött újra össze, a világ nagyobbik fele boldogan ünnepel. Mintha egymásnak teremtették volna a két szerelmest… de álljunk meg egy percre: alig pár hónapja ugyanígy dúlt a lamúr Bieber és Selena Gomez közt is.

 

A kanadai énekes és a texasi énekesnő szintén újrakezdték a kapcsolatukat ősszel, és már a dupla(!) esküvőjük helyszíneit is kiválasztották. Gomez hogyan viseli most, hogy gyakorlatilag elvesztette élete nagy szerelmét?

Hétfőn reggel New Yorkban kapták lencsevégre riporterek a szemmel láthatóan nem túl jó passzban lévő latin szépséget, és egyikük be is próbálkozott a kérdéssel: Selena mit szól volt fiúja eljegyzéséhez? Legalább sok boldogságot kíván-e nekik?

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Nem mintha a Bahamákról éppen visszatért jegyespárt nagyon meghatná, bármit is üzenne a hoppon maradt ex.

Comment ” love ” in ur language ?

A post shared by Justin Bieber (@boyjdb) on

Viszont Selena nem véletlenül színésznő is: ügyet sem vetve a kíváncsiskodókra, faarcal folytatta a lázas beszélgetést a barátnővel, akivel lefotózták. De hogy a fejében közben mi járhatott, arról fogalmunk sem lehet.

A post shared by Jelena (@teamwelovejelena) on

És hogy a lányok miről csevegtek, arra a TMZ-nek volna azért pár tippje…

… gyűrű? Justin? Hailey? – ezen pörög mostanában mindenki, aki jól ismeri az említett szereplőket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló