Celeb

Kiderült! Ilyen volt András herceg exneje és Diana viszonya valójában!

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.16 | 17:48

A közhiedelem szerint a jó sógornők, Sarah Ferguson és Diana hercegné riválisok voltak, pedig a valóságban meglepően jó viszony alakult ki közöttük.

Sarah Ferguson legújabb könyvében meglepő őszinteséggel vall arról, hogy Dianával mindketten kirekesztettek voltak a királyi családban. Őt azért bántották sokat, mert volt pár extra kilója, Diana pedig kevéssé ismerte az etikettet. Mindketten öntörvényű, makrancos hercegnéknek számítottak ugyanakkor, akiknek őszinte nyilatkozatait és szenvedélyes reakcióit az udvar mélységesen megvetette.

“Fergie” konkrétan arról számolt be, hogy ők Dianával sokkal mélyebben tudtak egymáshoz kapcsolódni, mint amilyen kapcsolat annak idején férjeik, Károly és András között volt.

“Gyakran beszélgettünk a sajtó túlkapásairól és mentális problémáinkról is. Diana egyszer azt mondta: Fergie, soha ne feledd, hogy amikor az oszlop tetején állsz, nagyon könnyű onnan leesni. És te most a legalján vagy. Csak fel kell másznod, és ez magasan leszel… ez máig meghat, soha nem fogom ezt neki elfelejteni…”

– emlékszik ezekre az időkre Sarah Ferguson.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sarah Ferguson (@sarahferguson15) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Megdőlt a hidegrekord
  • szerző:nuus
  • 2021. 09. 06.