Celeb

Megdöbbentő dolgot mondott Szikora Róbert a Dolly-botrány hátteréről

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.17 | 12:18

Szerinte karaktergyilkossági kísérlet történt Dolly ellen.

Szikora Róbert reményei szerint hamarosan csillapodnak a kedélyek Dolly ügye körül, amelyet ő karaktergyilkosságnak tart. A botrányosan sanyarú körülmények között élő kutyusok története felkavarta az országot, akiket egy illegális gyöngyösi szaporítótelepről mentettek ki, amely Dolly nevét viselte.

Szikora borzasztóan sajnálja, hogy a Hungária és a Dolly Roll legendás énekesnője, Dolly, és menedzsere, P. Rita neve is összefonódott az esettel. Állatkínzás miatt indult eljárás, de Dolly azt állítja, hogy semmit sem tudott, míg a menedzser szerint az ő kutyáiról van szó. Dolly egy hónappal az események után újra színpadra állt, és jövőre koncertre készül a Hungáriával.

“A Hungáriának van egy szerződése, amely szerint 2024. június 1-jén koncertet adunk a Népstadionban. Ezt ügyvéd előtt mindannyian aláírtuk, nem lehet lemondani. Bízom benne, hogy Dolly ügye gyorsan elcsitul. Egyébként azt javasoltam neki, hogy az ügyvédjével keressenek fel más állatvédőket, mesélje el a történetét, és bizonyítsák be az ártatlanságát. Valamiért karaktergyilkosságot akartak rajta végrehajtani, ami részben sikerült is”

– árulta el Szikora Róbert a Star magazinnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló