Celeb

Michelle Williams kikészült – kórházba ment, nem férjhez

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.18 | 09:33

A szerelmes popsztár olyan boldognak tűnt áprilisban a Coachellán.

Michelle Williams nagyon nem érezte jól magát, ezért önként fordult orvoshoz. Mentálhigiénés szakemberek segítségét vette igénybe a tavasszal a Destiny’s Child soraiban visszatérő énekesnő.

Az elmúlt napokat már egy Los Angeles külterületén található intézményben töltötte a korábban súlyos depresszióval küzdő, 37 éves énekesnő. Problémáját maga fedte fel egy tavalyi interjúban.

Július 17-én ezt a közleményt juttatta el a sajtónak:

Évekkel ezelőtt döntöttem úgy, hogy arra szánom az életem, hogy előmozdítsam a mentális egészség tudatosítását. És arra bátorítsam az embereket, hogy vegyék észre, ha már csak szakember javíthat az állapotukon, aki szeretettel, törődéssel képes segíteni és vezetni az úton. Most büszkén, boldogan és egészségesen mondom ezt, mert fáradhatatlanul folytatom a szükségben levők támogatását.

Áprilisban a frissen eljegyzett Williams, Beyonce és Kelly Rowland társaságában ismét színpadra állt, és együtt adtak egy káprázatos műsort a Coachella fesztiválon. A Grammy-díjas Destiny’s Child évek óta nem lépett fel így, emlékeztet a TMZ. A vőlegényről egyelőre nincs hír…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.