Celeb

Vitray Tamás elárulta, idős korban mitől más a szerelem

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.30 | 10:18

Vitray Tamás úgy gondolja, egy idős ember másképp érez.

Forrás: YouTube

Vitray Tamás és harmadik felesége, Kállay Bori színésznő 1987-től éltek együtt, egészen 2019-ig, amikor úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A válásáról akkor így nyilatkozott:

„Nem kívánok, és nincs okom vádaskodni, de ha egy házasság eljut idáig, kár keresni a hibást. Mind a kettő hibás mindig. Biztosan most is így volt. Az irántam tanúsított érzelmek valamiért megfogyatkoztak. Eljutottam oda, hogy útban vagyok. Valahol engem keresnek, vagy rám várnak. Egyszerűen ennek meg kellett történni. Úgy éreztem, hogy akkor a nyugodt éveimet lopom el.”

A kilencven éves Vitray-ra azonban tavaly ismét rátalált a szerelem és azóta egy korábbi kolléganőjével alkotnak egy párt. Arról, hogy mitől más ez a szerelem, egy vele készült interjúban beszélt:

Más érzelmek ezek. Egy idős ember másképp érez. Van, amiben mélyebben, és van, aminek kevesebb jelentősége van. Nemcsak a testiségről beszélnék, hanem egyáltalán a jelentőségek megváltoznak. Az, aki párt választ, tényleg úgy is gondolja, hogy legyen egy párom. Nem belőlem még egy, hanem egy fél, amelyik kiegészít. Abban nem csak az van benne, hogy csókolózom-e, simogatom-e vagy kapok-e gyengédséget… Benne van, benne lehet, de nem ez teszi ki. Csak a szerelem? Nem tudom. Mindegy. Együttlét, összetartozás

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló