Celeb

Kim és Khloé Kardashian is beleszállt a nővérük exébe

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.08 | 10:55

Kourtney nem véletlenül dobta a nála 14 évvel fiatalabb modellsrácot.

Augusztus 7-ét megemlegeti még a feltűnően jóképű Younes Bendjima!

MOOD FOREVER! ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A Kardashian-nővérek legidősebb tagjával kavaró modell srác útját a minap adta ki Kourtney, mikor meglátta pasiját egy Mexikóban készült fotón, ahol Bendjima éppen egy fiatal nőt ölelget. Ettől Kim is bepöccent.

Egy, a családhoz közel álló forrás szerint a 25 éves srác nem igazán a hűség mintaképe. A Mexikóban készült, nyaralós kép pedig pontot tett a Kourtney-vel való kapcsolatának végére.

via GIPHY

A fotót ráadásul a szépfiú maga osztotta meg az Instagram Storyjában: egy vegyes, fiú-lány csapat közös ebédje kapcsán.

A látottak alapján a modellfiú eléggé rá van tapadva egy lányra, aki egyértelműen nem Kim nővére. Ezt a 37 éves celebkirálynő már nem hagyhatta szó nélkül.

Jó kis kép arról a bizonyos kanmuriról!

kommentelte KKW asszonyság, hozzátéve egy Pinokkió-emojit, ami egyértelmű célzás arra, hogy a barátunk bizony füllentett.

You guys, this. Is. Wild. #CommentsByCelebs

A post shared by @ commentsbycelebs on

Khloe-nak sem kellett több, szintén nővérük védelmére ugrott. Sunshine Anderson dalát, a Heard It All Before-t szúrta oda.

Bendjima egyáltalán nem restellte megosztani a felszabadult pillanatokról készült fotóját, melyen egyébként egy bikinimodellt karol át, akit hírbe hoztak már Tygával is:

Nem így élek egyébként, szóval egy ujjal sem nyúlthattok hozzám. Tudom, ki vagyok, és honnan hová tartok, de ti emiatt kiakadtok. Csak Istennek tartozok elszámolással, legyen szép napotok!

Tristan knows that one well. #CommentsByCelebs

A post shared by @ commentsbycelebs on

A modell és Kourtney 2016 októberében, Párizsban ismerkedtek össze, egy nappal azelőtt, hogy Kimet kirabolták. 2017 májusa, a Cannesi Filmfesztivál óta lehetett tudni, hogy járnak. Hogy egy ideje nincsen minden rendben köztük, azt a legutóbbi kommentjeikből már ki lehetett következtetni, teszi hozzá a People.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló