Celeb

Kitálalt a hollywoodi stylist: elárulta, kik a legbunkóbb sztárok

  • Szerző:nuus
  • 2020.08.14 | 15:48
  • trendindex: 4

A stylist TikTokon osztotta meg a szaftos sztorikat a beképzelt, nagyzoló celebekről.

Számos hollywoodi sztárról lerántotta a leplet a Tamaran nevű Tiktok-felhasználó, aki stylistként dolgozott 2008 és 2017 között az álomgyárban. Elmondása szerint ha a 2020-as év egy karrier lenne, akkor biztosan Katherine Heigl-é lenne. A számos népszerű vígjátékban feltűnt színésznő szerinte köztudottan bunkó, és rettenetes vele dolgozni.

Emellett Jessica Albáról sincs jó véleménnyel – róla azt árulta el, hogy számos alkalommal direkt összekoszolta saját ruháját, csupán azért, hogy a stylistok dolga nehezebb legyen. Emellett Jennifer Lopezről is elmondta a magáét, aki szerinte többször azt sem engedte, hogy ránézzenek a neki dolgozó emberek.

Ám a legrosszabb véleménnyel mégis a Pitch Perfect sztárjáról, Alexis Knappel van. Ő állítása szerint volt, hogy zsebre rakott egy kölcsönbe kapott 1300 dolláros ékszerszettet. Ezen felül nem akart fizetni stylistjainak, mert úgy gondolta, elég nagy fizetség az, hogy neki dolgozhatnak.

Az egyike volt azoknak, akikkel a legnehezebb volt dolgozni. Alexis úgy gondolta, remek ötlet lenne csokitortát ennie, miközben öltöztetjük. A süti persze beleolvadt a ruhájába. Mit gondoltok, kinek kellett kitisztítania?

– mondta róla.

De nemcsak negatív titkokat árult el, hanem azt is, hogy olyan arcokkal, mint Selena Gomez, Ariel Winter, George Clooney vagy Carrie Underwood tök jó együtt dolgozni.

Forrás: Velvet


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló