Celeb

Szívmelengető edzőtermi tanácsot adott Arnold Schwarzenegger

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.26 | 07:36

Az egyik legkedvesebb republikánus, aki mellesleg nemrég Budapesten héderelt, a Redditen szólalt meg: nem is annyira az edzésről, mint inkább a depresszióról beszélt.

Egy régi szép időket – izmos és erős, atomkigyúrt Terminátort- idéző kép alá írta be egy férfi, hogy mit javasol a mester akkor, ha az ember túlzottan maga alatt van már ahhoz is, hogy elhagyja a házat, nemhogy edzőterembe menjen gyúrni, hiába “undorítóan plötty és leharcolt”.

Schwarzenegger bölcs tanácsa igazán megható:

“Én nem leszek ilyen kemény veled. Úgyhogy érlek, te se légy túl szigorú magaddal. Mindannyian küzdünk olykor kihívásokkal, mindannyian átéljük azt, milyen elbukni. Van, hogy az élet maga az edzésprogram. A kulcs csupán az, hogy kelj fel. csak mozogj egy kicsit. Pördülj ki az ágyból, csinálj meg néhány fekvőtámaszt, vagy sétálj egyet. Csak csinálj valamit. Egyszerre csak egy lépés kell. Remélem, hogy idővel jobban érzed magad, és visszatérsz az edzőterembe. De ne hibáztasd magad, az felesleges beszéd. És az edzőteremhez sem kerülsz közelebb általa. és ne félj segítséget kérni. Sok szerencsét”

– látszik, hogy ő maga is keresztülment néhány komoly hullámvölgyön, ugye?

Thanks for the training inspiration here in Budapest, @willsmith.

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló