Celeb

Hogy mi? Drake és Kim Kardashian titokban kavarhatott?!

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.03 | 11:03

Nőügyben már hallottunk a rapperről pár fura pletykát, de ez mindent visz.

Szintet léptek a virtuális Drake-akták: az internetet lázban tartó, legújabb agymenés az, hogy a rapper és Kim Kardashian esetleg viszonyt folytathatott. A túlzottan kreatív rajongók úgy gondolják, hogy ennek a titkos kapcsolatnak lehet a lenyomata az In My Feelings, mely dalra még Will Smith is táncolt a Lánchídon.

Last night in the Garden…

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Egy Tyler Morrison nevű illető konkrét érvrendszert is felvázolt, miért állhat meg ez az elmélet:

Drake hónapokkal ezelőtt árulta el, hogy lefeküdt Kimmel, csak mi nem figyeltünk oda rá!

A dal egyébként egy Kiki nevű nőről szól, és – micsoda véletlen – előfordul, hogy Kim Kardashian magát így szokta nevezni.

Nőtestvérei is hívják így a szépségmogult, illetve ha éppen kijön egy új, pinky nude rúzs a KKW kozmetikumok közt, akkor ne lepődjünk meg, ha az is ugyanezen a márkanéven fut. Véletlen volna? A nőcsábász rapper időnként közös képet is megoszt, mely róla és a klán valamely tagjáról készül:

Kiváló a kapcsolatom a Kardashian családdal.

felirattal. És ha belemerülünk a fent említett szerzeménybe, akkor még inkább összeáll a kép: mintha csak Kanye – Kim férje – volna a szöveg címzettje.

via GIPHY

Sőt, ahogyan Travis Scott – Kim egyik sógora – új lemezén közreműködik Drake, az szintén felér egy beismeréssel. Mintha csak a KKW-rezidenca körüli settenkedését gyónná meg a Sicko Mode című dalban.

Legvánszorogtam a háztól, jobbra kanyarodtam; le a lámpát, megfizettem az árát.

A poén az, hogy Kimék tényleg arra laknak a közelben.

 

Még térképet is mellékelt, ami  – lássuk be – eléggé meggyőző.

Egyelőre semmi kézzel fogható bizonyíték nem került elő a feltételezett szeretői viszonyról, viszont az internet népét ez a legkevésbé sem szokta érdekelni…

via GIPHY

…két pofára zabálják a körvonalazódó összeesküvést. És természetesen mindenki hozzá is teszi a maga meglátásait. A hobbi-műelemzés máris megállíthatatlan, számol be a Ladbible.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló