Celeb

Szóval ezért ragyog még az utcán is Kim Kardashian

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.14 | 12:52

Kim Kardashian igazi celebkirálynő, aki ehhez méltóan ontja magából a szelfiket, főleg az Instagramra. Ezek rendszerint tökéletesek, de hogy van az, hogy még a lesifotókon is ragyog?

Fotó: Getty Images / Dimitrios Kambouris

Kim egész egyszerűen tökélyre fejlesztette a napi rutinját, ami nagyrészt abból áll, hogy a külsejével foglalkozik. Bármikor, ha utcára teszi a lábát valószínűleg órákig babrálja magát a tükör előtt, hogy minden szögből és minden megvilágításban tökéletesen fessen.

Nem nehéz észrevenni, hogy a sokat mutató ruháiból kikandikáló bőrfelületek mintha folyton ragyognának, de még annak sincs ilyen szép bőre, aki reggeltől estig testápolózza magát. Kiderült, hogy erre is van egy trükkje, ami nem lesz meglepő, ám az inkább sokkoló, hogy tényleg minden egyes alkalommal veszi a fáradstágot, hogy ezt az illúziót fenntartsa.

Saját weboldalán avatta be a titokba az egyszerű földi halandókat, ami nem más, mint a highlighter.

A sminktermék, amit legtöbben csak az arc egy-egy részének kiemelésére használunk visszafogottan Kimnél nem korlátozódik testének semmilyen területén. Ő minden előnyös porcikáját fényes pigmentben fürdeti, hogy ne legyen olyan perc, amikor nem tökéletes.

Fotó: Getty Images / Dimitrios Kambouris


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.