Celeb

Cardi B megint belenyúlt, most a transzneműek a téma

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.17 | 08:46

A Facebook-oldalán megjelent karikatúra a nemváltókat cikizi.

Cardi B váltig állítja: nem az ő sara az, hogy a Facebook-oldalára kikerült hétvégén egy sértő mém. A 25 éves rappercsaj szerint a ludas egy korábbi tag lehetett a csapatából, aki kitett egy, a transgender közösséget sértő karikatúrát.

 

View this post on Instagram

 

Whole lotta woman

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Az illetőnek vélhetően még megvolt a hozzáférése Cardi ezen közösségi profiljához, így rakhatta fel a képet, melyen az Ed, Edd és Eddy című műsor egyik szereplője látható. Rolf karaktere az ablakán bámul ki:

Remélem senki sem veszi észre, hogy tőlem jött ki ez a t…szi.

Szetember 16-án, vasárnap került ki az ominózus bejegyzés Cardi oldalára, könnyesen röhögő emodzsik kíséretében.

Később az oldal gazdája maga tweetelt egy magyarázatot: szerinte ez a korábbi kolléga fért hozzá a felülethez, aki az utóbbi másfél évben is kezelte a Facebook posztokat. Cardi hozzátette, hogy az ezen a közösségi oldalon található profil egyébként is elavultnak számít – viszont egyedül emellett van ott a kék pipa, ami az eredetiséget igazolja.

Erre nem tért ki reakciójában, viszont arra ígéretet tett, hogy szorosabban kézbe fogja majd a dolgokat. Ami azóta működik is: számos korábbi poszt máris eltűnt. Ahogyan az lenni szokott, az adott mém pedig tovább fejlődött.

Mellékesen Cardi maga már kitett egy transzneműeket becsmérlő beegyzést korábban, amiért nyilvánosan elnézést is kért akkor, teszi hozzá a TMZ.

 

View this post on Instagram

 

This meme is iconic? #rolf #memes #funny

A post shared by Mari (@jamari.idk) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló