Uncategorized

Scarlett Johansson transzgender-ügyben visszalép, így nyer igazán?

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.14 | 16:39

A nemváltó feladatot simán meg tudná oldani, de nem akarja mindenáron.

Scarlett Johanssonnak volt min töprengenie mostanában. Botrány pattant ki ugyanis, mikor a 33 éves színésznő bejelentette: nemsokára egy transznemű férfi bőrébe szeretne bújni. A Rub & Tug című, hetvenes évek pornóiparát megidéző vígjáték úgy néz ki, hogy végülis Johansson nélkül fog forogni, ha egyáltalán lesz belőle valami.

Döntését így indokolja a Bosszúállók sztárja:

A társadalmunkban zajló elfogadási folyamat, mely a transzneműeket érinti, jól halad. Mostanság volt alkalmam ezzel a közösséggel egyeztetni, és ezáltal több mindent megtudtam róluk, és magamról is. Például azt, hogy tapintatlan voltam, amikor magamnak akartam azt a szerepet.

A színésznő hozzáteszi, hogy érdekelte a történetben rejlő kihívás, és szerette volna életre kelteni a nőből férfivé lett figurát – de megértette azt is, hogy erre a feladatra igazából egy valódi transznemű volna tökéletes.

Hálás vagyok, hogy megvitattuk a casting ezen visszásságait, és így egy szélesebb körű párbeszéd alakulhatott ki a kérdésről.

Arról még nincsen szó, hogy ki töltené be a pittsburghi masszázs-szalont vezető Dante „Tex” Gill megüresedett szerepét, vagy hogy egyáltalán Johansson nélkül elindul-e bármi is. Rupert Sanders rendezné a filmet, akivel a színésznő a kifehérítési vádakkal illetett anime-feldolgozás, a Páncélba zárt szellem során működött együtt.

via GIPHY

Talán abból az esetből tanulva, nem kockáztat egy újabb balhét Johansson, véli a Mashable.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló