TV

Jared Leto új Netflixes, jakuzás krimi thrillere egyszerűen rémes lett

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.10 | 13:22

A The Outsider még a Brightnál is nagyobb csalódás, és nem csak a kifehérítés miatt.

 The Outsider címmel forgatott krimi thrillert Jared Leto a Netflix számára – és bár ne tette volna. Japán alvilági közegében Leto sápadt antihőse nem üt igazán nagyot, sőt: egyes (önjelölt) kritikusok szerint olyan cuki, hogy egyenesen egy kis fehér cicának hat:

A post shared by 4K (@dersim4koyunsalonu) on

Olyan lágy a bőröd, megnyalhatom?

kérdezi tőle egy másik véleményező, pedig tudjuk jól, hogy a 46 éves színész tud azért tökös is lenni.

via GIPHY

Főleg azért tűnik nagy csalódásnak ez az új projekt, mivel nemrégiben a Netflix egyik, sztárokkal zsúfolt, rendőrös-fantázialényes akciófilmje is eléggé felsült. A folytatást is kapó, sajátos humorú, Will Smith-féle Bright fiaskója is elhalványulni látszik sajnos a The Outsider kínossága mellett, melynek már a trailere sem ígért sok jót. Felesleges kegyetlenkedéssel terhelt, savanyú és lassú mozi lett, melyet még a szépfiú sem tud megmenteni.

Hogyan tűzi mégis ez a csatorna a műsorára? 2011-ben került fel a Feketelistára Andrew Baldwin forgatókönyve, amelynek címszerepére a Warner Bros. akkor Michael Fassbendert szemelte ki, majd Tom Hardy neve is szóba jött, illetve egy japán filmesé, Takashi Miike-é. 2016-ban dőlt el végül, hogy Leto kapja meg a szerepet, és Martin Zandvliet ül a rendezői székbe.

A február végén kijött trailer kavart némi vihart – többek közt az ázsiai kultúra kifehérítésének vádja is felmerült.

A post shared by @tiger.drop on

Leto egy kiégett ex-katonát játszik, akit egy japán börtönben találunk 1954-ben. Egyik pillanatban még cellatársa vérző hasát fogja, majd frissen borotválva távozik a sittről, és – a szabadságáért cserébe – belép az alvilág kötelékébe. Szerelmi szál is szövődik barátja, Kiyoshi húgával, de még abban is több kémia van, ahogyan Leto saját ujjait vagdossa egy késsel.

A pszichopata bűnözők ügyes megformálója (Öngyilkos osztag, Blade Runner 2049) még kihozhatott volna bármit is ebből, de inkább csak a rajongóknak ajánlja a Thrillist a film megtekintését:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.