Celeb

Drake zaklatásért perelte be az őt zsaroló, álterhes nőt

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.19 | 09:57

A kanadai szupersztár 2017-es szexbotránya dagad, most ártatlan lehet?

Drake kénytelen volt egy elég dörgedelmes keresetet beadni: szerinte egy brit nő hamisan állította azt, hogy a szupersztártól várt babát, ráadásul a – meg nem született – gyerek egy erőszakos közösülés eredménye volt.

 

View this post on Instagram

 

#Drakes alleged baby mama #LaylaLace @itsjesslive ? #smh #drake #media #news #gossip #entertainment

A post shared by 100.3 THE BEAT STL (@thebeatstl) on

A kanadai rapper még tavaly találkozott Layla Lace-szel, mikor Manchesterben lépett fel. 2017 februárjában tényleg lefeküdt vele a nő a hotelszobában, de az aktus egyáltalán nem volt a sztár partnerének ellenére, sőt:

Layla beleegyezően, illetve szemmel láthatóan élvezettel vett részt az orális gyönyörökben.

Drake ügyvédje, Larry Stein szerint akkor orrolt meg a védencére a nő, amikor a férfi hazaküldte, ahelyett hogy a koncertkörútra is magával cipelte volna. A bíróság elé tárt iratok közt rengeteg szöveges üzenet szerepel Laylától, melyben kifejezi, mennyire hiányzik neki a rapper.

 

View this post on Instagram

 

@welcomeovo

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Képzeletbeli párkapcsolatot

alakított ki a nő, mely csak az ő fejében létezett. Drake-nek viszont sem ideje, sem energiája nem volt egy ilyen viszonyra, amit közölt is az illetővel. Erre 2017 áprilisában a nő Instagramra kitette, hogy terhes.

 

View this post on Instagram

 

@Shade45 #streetsweeperradio sits down with #LaylaLace the woman alledgelly pregnant by Drake. #jazziebelletv

A post shared by Jazzie Belle? (@jazziebelletv) on

Manapság mikor közlöd a pasival, hogy babát vársz tőle, már a hívásodat sem szokta fogadni.

Majd kilátásba helyezte, hogy nyilvánosságra fogja hozni Drake személyes üzeneteit. Még a SiriusXM rádióba is elment, hogy kipakoljon a sztárról. Tavaly májusban már jogi útra terelődött a konfliktus: Layla ügyvédi felszólítást küldött, pénz követelve, hogy állítólagos várandósságát megkönnyítse. Akkor vált gyanússá, mikor elutasította az apasági teszt elvégzését: semmit sem tudott felmutatni, és a baba sem született meg tavaly ősszel.

via GIPHY

Ekkor taktikát váltott: immár erőszakkal kezdte vádolni Drake-et; új ügyvéddel indult csatába. Pedig annak idején Manchesterben rendőri kihallgatást is lefolytattak, ahol a rapper tisztának bizonyult. A nő mégis milliókat követel, hallgatásáért cserébe. Most már Drake-nek is elege lett: zsarolásért perelte be Laylát, illetve érzelmi bántalmazásért, rossz hírbe hozásért, csalásért és a bíróság megvezetéséért. A követelései egyelőre nem tisztázottak, teszi hozzá a TMZ.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló