Celeb

Kim Kardashian és a pikkelysömör: brutálisan őszinte fotó

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.20 | 11:48

Nem ez az első alkalom, hogy a tökéletes sminkjéről és frizurájáról ismert celebnő megmutatja, milyen az, amikor gyógyíthatatlan bőrbetegsége kiütközik, de mindenképpen nagy dolog, hogy időről időre felhívja a figyelmet a problémára.

Az ilyen képek alapján azt gondolhatnánk, hogy tökéletes a bőre (kép: ANGELA WEISS / AFP)

Kardashian ezúttal a Keeping up with the Kardashinas című tv-showjában beszélt az autoimmun betegségről, amelyet édesanyjától örökölt. Ő az egyetlen gyerek, aki Kris Jenner problémáját megörökölte, és 15 éves volt, amikor a betegséget diagnosztizálták nála.

“Padlóra kerültem. Persze ma már tudom, hogy jobb tisztában lenni a diagnózissal és megtenni mindent a tünetek enyhítésére, amit csak lehet, de akkor azt hittem, vége a világnak. Egy ilyen súlyos bőrbetegséggel labdába se rúghatok a divat és a szépség világában”

– vallotta be.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian has been living with psoriasis on a constant basis for the past eight years. Click the link in our bio to read her brutally honest essay about the condition 📸 @KimKardashian

Daily Mail (@dailymail) által megosztott bejegyzés,

A szerencsések közé tartozik, mert betegsége egészen jól kordában tartható, de stresszesebb időszakban sajnos bármit is tesz, a foltok és kiütések megjelennek…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló