Celeb

Meghan Markle égett, mint a rongy a színpadon – videó

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.27 | 12:43

Ciki helyzetbe keveredett a hercegné.

Meghan hercegné kellemetlen helyzetbe került egy jótékonysági eseményen, amikor egy szervező hölgy a színpadon odasétált hozzá, egy mikrofonnal a kezében… csak épp a mikrofont nem Meghannak tartogatták, hanem másnak. A hercegné megpróbálta szépíteni a helyzetet, megveregette az asszony vállát, majd továbbment.

A jelenetet sokan megosztották a közösségi médiában, és voltak, akik kritizálták Meghan reakcióját, míg mások védték őt, és dicsérték stílusát és megjelenését.

@sarahhhhh366 Smeg sent and tried to grab the mic but the lady clung to it so tightly it is embarrassing the way she was maniacally grinning the the grim disappeared when she realised that the lady is not letting the mic go 😝🙃😝😝😝#cringe #theroyalfamily #princeharry #meghanmarkle #princeharryandmeghanmarklenetflix #princeharryandmeghanmarkle #meghanmarkleandprinceharry #meghanmarkleandprinceharry #meghanmarklelies #harryandmeghanlatestnews #harryandmeghandocumentry #goviraltiktok #harryandmeghanlatestnews #goviral #meghanandharry ♬ original sound – 5768Zars


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló